Futbol, C AT Gironella B, Casserres CF, CCR Baganès, CE Berga, Montmajor FC

El Casserres aconsegueix un empat in extremis en el derbi contra el Gironella B (2-2)

El Casserres aconsegueix un empat in extremis en el derbi contra el Gironella B (2-2)

Casserres i Gironella B afrontaven aquesta setmana un derbi de necessitats. Des de principi de temporada, tots dos conjunts són a la part baixa de la classificació i lluiten aferrissadament per sortir-ne. Malgrat tot, després de l’enfrontament d’aquesta setmana les coses segueixen igual. Empat a 2 i repartiment de punts en un partit en què tots dos equips van anar per davant en el marcador en algun moment però finalment es van haver de conformar amb un punt.

Sergi Serra va avançar al Casserres a la primera part i l’avantatge local es va allargar fins el darrer tram de partit. Arribats al minut 70, però, el Gironella B va ser capaç de capgirar el marcador en qüestió de segons: primer, amb un gol de d’Artur Feliu; després, amb un altre de Nil Raich. Però al minut 85, quan tot semblava dat i beneït, Marc Marginet va fer l’empat pels casserrencs.

El Montmajor es retroba amb la victòria

Feia sis jornades que el Montmajor no puntuava. Aquesta setmana visitava el camp del cuer, el Valls de Torroella, en el que era una oportunitat d’or per trencar la mala dinàmica de resultats. I així va ser.

Els de Jordi Casas van avançar-se a la primera meitat amb un gol de Wilian Paez, però van veure com els locals empataven el partit a l’inici de la represa. A partir d’aquí, el partit es va trencar i el Montmajor va perdre el domini que havia tingut a la primera meitat. Tot i això, els del Berguedà van ser capaços de sobreposar-se i capgirar la situació amb dos gols a les acaballes del partit. El primer, d’Andreu Gonzàlez, de falta directa, i el segon, altre cop obra de Wilian Paez.

El Minorisa no es presenta contra el Berga

Berga i Minorisa havien d’enfrontar-se aquesta setmana al municipal de la capital del Berguedà. A priori, els locals eren els favorits però pronosticar en una categoria com Quarta sempre és arriscat. El que pocs s’esperaven és que els bagencs ni tan sols trepitgessin el camp.

El Minorisa no es va presentar per manca de jugadors suficients per afrontar el partit, de manera que l’enfrontament es va suspendre. En principi, tal com passa en aquests casos, la Federació donarà els tres punts al Berga i donarà per acabat el partit amb un resultat de 3 a 0 favorable als berguedans.

L’Alt Berguedà, per la seva banda, ha descansat aquesta setmana.

La resta de resultats i la classificació del grup 1 de Quarta Catalana, aquí.

 

Quarta Catalana

Comentaris