Futbol, C AT Gironella

Nova exhibició com a local del Gironella en un partit sense història (5-1)

Nova exhibició com a local del Gironella en un partit sense història (5-1)

L’Atlètic Gironella ha trencat una mala ratxa de tres partits sense guanyar amb una victòria contundent, a casa, contra el cuer de la categoria, La Torreta, per 5 a 1. Els locals han estat els amos i senyors del partit i han jugat pràcticament els 90 minuts en camp contrari amb molta comoditat. Tot i això, l’enfrontament no ha quedat vist per sentència fins a la segona meitat.

El Gironella s’ha trobat amb un caramel de partit des del primer minut. La Torreta ha cedit la possessió de la pilota als homes de Ponti des de bon inici i aquests últims han pogut fer el joc que els agrada. El marcador no ha tardat massa en moure’s. Al minut 10, un gran xut des de fora l’àrea de David Safont, que es troba en un moment de forma espectacular, ha fet inútil l’estirada del porter visitant i ha suposat l’1 a 0. A partir d’aquí, el Gironella ha seguit dominant i jugant gairebé sempre en camp contrari, però no ha pogut incrementar la diferència en el marcador fins la represa.

Després del descans, els locals han sortit francament espesos dels vestidors i han fet un primer tram de segona meitat força fluix. Als 10 minuts de represa, però, l’àrbitre ha assenyalat un penal favorable al Gironella que ha transformat Guifré Dalmau. El gol ha estat un gerro d’aigua freda per La Torreta i ha matat el partit. A partir d’aquí, domini aclaparador dels de Ponti que han fet tres gols més però en podrien haver fet encara més. Els autors de les dianes han estat David Vilarroda, Èric Santmartí i Pau Ragués. Abans d’acabar, La Torreta ha fet el gol de l’honor per establir el 5 a 1 que seria definitiu.

El post-partit: Gironella 5 La Torreta

pontiJordi Pont ‘Ponti’ Entrenador de l’Atlètic Gironella

“Guanyar avui és positiu però sabíem que no ens podíem permetre relliscar: era l’últim classificat i, de moment, basem els nostres punts en la solidesa com a locals. La victòria és un pas més per acostar-nos el nostre objectiu d’enganxar-nos a la zona mitjana de la taula. La clau, però, és seguir forts a casa i començar a puntuar a fora. Tres victòries consecutives ens col·locarien allà on volem ser, segur. Pel que fa a la setmana que ve, serà l’últim partit abans de l’aturada per Nadal i és important treure’n un bon resultat, tot i que sabem que visitar el camp del Molletense no és un desplaçament fàcil”

David SafontDavid Safont Jugador de l’Atlètic Gironella

“Hem dominat la primera part de principi a fi i he fet el primer gol però no hem pogut fer-ne més. La segona meitat ha estat força estranya. Ells han avançat línies per buscar l’empat i això ha fet que deixessin molts espais. Nosaltres ho hem llegit bé i la majoria dels gols que hem fet han estat gràcies a les pilotes a l’esquena de la defensa. A nivell personal, m’estan sortint bons partits últimament i em sento còmode jugant. A més, avui he pogut marcar, tot i que ha estat d’una manera que poc habitual en mi: de xut des de fora. Avui, però, he rebut la pilota en una bona posició i ho he vist clar”

 

FOTO. Partit entre el Gironella i el Castellar. David Vilarroda, un dels golejadors d’aquesta jornada, amb la pilota als peus / AUTOR: Marc Canturri

La Torreta Segona Catalana

Comentaris