Futbol, UE Avià

Empat al camp d’un dels grans i polèmica arbitral amb dues expulsions al minut 30 (0-0)

Empat al camp d’un dels grans i polèmica arbitral amb dues expulsions al minut 30 (0-0)

Treball i bona imatge, però sense gols. La Unió Esportiva Avià ha tret un valuós punt del camp del Mollet, un dels equips més potents de la categoria, en una nova demostració de competitivitat dels homes de Pablo Becerril. El resultat final ha estat l’inicial: 0 a 0 merescut, en un partit molt igualat en què l’arbitratge ha tornat a ser protagonista.

La primera meitat ha estat marcada per les expulsions. L’àrbitre ha ensenyat la targeta vermella al local Ivan Serrano, al minut 28, i a l’avianès Jandro Delgado, dos minuts després. Les dues decisions arbitrals han obligat a tots dos conjunts a replantejar el seu esquema quan encara faltava una hora de partit. En qualsevol cas, el primer temps ha estat força igualat, amb domini local en els primers minuts i equilibri de joc en el darrer tram.

A la represa, el partit s’ha animat bastant. El joc s’ha convertit en una anada i tornada i, tant el Mollet com l’Avià, han gaudit de diverses ocasions per obrir el marcador. Al final, però, les defenses han estat superiors i la seva solidesa ha impedit que el marcador inicial s’alterés. El col·legiat també s’ha fet notar en el segon temps, anul·lant un gol a l’Avià que ha estat molt protestat a les grades i a la banqueta visitant.

becerrilPablo Becerril Entrenador de la Unió Esportiva Avià

“L’arbitratge ha estat, un cop més, nefast i ha condicionat el joc dels dos equips. És un resultat molt positiu, és un molt bon equip que es jugarà l’ascens. Tenint en compte la dimensió del l’equip que teníem davant, crec que hem estat a un nivell molt alt i hem plantat cara una jornada més. Hem estat molt bé com a bloc i és difícil destacar a un jugador en concret. En defensa hem estat molt sòlids i en atac no hem estat malament. Potser l’home més incisiu a dalt ha estat Miki Poveda, però tots han fet un gran partit”

mikilopezMiki López Jugador de la Unió Esportiva Avià

“És un camp súper difícil, i ho sabíem. Però la veritat és que crec que ha estat un dels partits més complets de la temporada. Sí que és veritat que en algun moment hem patit en defensa i el porter ha hagut d’intervenir per salvar-ho, però en general hem fet un gran partit. A més, les decisions de l’àrbitre han influenciat en el resultat: ha expulsat a dos homes a la mitja hora de joc i ens ha anul·lat un gol a la segona part en una fora de joc que encara no entenc. A nivell personal, estic molt content perquè feia un mes i mig que no participava i avui he pogut reaparèixer. Sento que encara em falten unes setmanes de preparació i em noto una mica fluix físicament, però sóc optimista. Crec que competim molt bé, hi ha molt bon ambient dins el vestidor i penso que farem un gran final de primera volta i una millor segona”

 

FOTO. El migcampista avianès Roger Claret pressiona un jugador del Mollet en el partit d’aquest matí / CF Mollet UE (via Facebook)

Mollet Primera Catalana

Comentaris