Motor

Lluís Mas i Manel Fernández, tercers del Campionat de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt

Lluís Mas i Manel Fernández, tercers del Campionat de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt

Lluís Mas i Manel Fernández han finalitzat tercers en la categoria HL del Campionat de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt davant de més de 30 adversaris.

En la temporada passada van acabar subcampions amb aquesta categoria, aquest any però han baixat una posició. “El fet de patir una fallida elèctrica en el Ral·li Ciutat d’Igualada que ens va portar a l’abandonament i a no tenir el cotxe a punt per poder participar en el Ciutat de Valls, ens ha condicionat en la lluita pel Campionat”, ha assegurat Manel Fernández a Entre Rivals.

El pilot i copilot berguedans ja tenen els ulls posats al 2017, el seu objectiu és lluitar pel primer lloc ja que estan preparant una bona evolució del cotxe. D’entrada la multinacional BFT, empresa dedicada a l’automatisme, donarà un suport molt important a l’equip i juntament amb els altres patrocinadors habituals, faran el possible per tenir una infraestructura solida per aconseguir el campionat.

FOTO: BMW M3 (E30) amb el que participen Manel Fernández i Lluís Mas AUTOR: Albert Photos 

Campionat de Catalunya de Ral·li Lluís Mas Manel Fernández Ral·li

Comentaris