Futbol, CE Berga

El Berga empata a San Lorenzo i veu trencada la ratxa de cinc victòries seguides (1-1)

El Berga empata a San Lorenzo i veu trencada la ratxa de cinc victòries seguides (1-1)

El San Lorenzo ha canviat. El darrer record dels vallesans que tenia el Berguedà era la victòria incontestable de l’Atlètic Gironella a finals d’octubre per 5 a 1. Aleshores, el San Lorenzo va oferir una imatge molt pobra i va veure’s clarament superat pel conjunt dirigit per Ponti.

Des de llavors, però, la situació ha canviat de cap a peus. L’equip egarenc havia guanyat 4 dels 5 partits que havia jugat des d’aquella data i avui rebia al Berga, l’equip més en forma de la categoria, que encadenava 5 victòries consecutives. Tot plegat feia preveure un partit francament complicat pels berguedans, que haurien de treballar de valent per puntuar. I així ha estat.

D’entrada, l’escenari del partit de la darrera jornada, contra el Roda de Ter, s’ha repetit. El Berga ha sortit adormit i amb una manca d’intensitat clara. Tot i això, la primera part ha estat força igualada i el San Lorenzo no ha estat capaç d’imposar-se en joc. Ara bé, sí que ho ha fet en el marcador. Els locals han aprofitat l’únic xut entre els tres pals que han realitzat al llarg dels 90 minuts per fer l’1 a 0. Ha estat Francesc Vega, al minut 25.

A la represa, el Berga ha despertat gràcies, en part, a la sacsejada que ha patit amb quatre canvis de cop al descans. De fet, un dels homes de refresc, Andrés Caicedo, ha estat l’encarregat de firmar l’empat, al minut 68. Caicedo ha aprofitat una pilota morta a la frontal de l’àrea per engaltar la pilota i enviar-la a l’escaire dret de la porteria defensada per Youssef. A partir d’aquí i tal com havia estat des de l’inici de la represa, el Berga ha gaudit del control de la pilota però no ha estat capaç de tornar a marcar i capgirar, així, el marcador. L’empat a 1, doncs, ha estat definitiu.

El post-partit: San Lorenzo 1 Berga 1

pratcastellaJoan Prat Entrenador del Club Esportiu Berga

“Abans de venir sabíem que seria un camp molt complicat i aleshores l’empat probablement ens hagués semblat un bon resultat. Però veient com ha anat el partit i, sobretot, la segona meitat, l’empat ens sap a poc. Hem fet un mal inici, com el dia del Roda, però hem despertat a la segona part gràcies als canvis. Crec que a la represa hem passat per sobre del rival totalment. Llàstima que a la primera ens hagin fet gol en l’únic xut que han fet entre els tres pals”

caicedoAndrés Caicedo Jugador del Club Esportiu Berga

“Estic content pel gol, però l’important avui era aconseguir sumar, de manera que estaria igual de content si el gol l’hagués fent un altre company. A la primera part ells s’han sentit bé i potser han estat un pèl millors, però a la segona l’equip ha posat més intensitat i teball. Crec que el joc que hem fet a la segona part és la línia a seguir al llarg de la temporada. Sabíem que seria un partit complicat perquè ens enfrontàvem a un equip en clara línia ascendent”

 

FOTO. Imatge dels jugadors del Berga en el partit de fa unes setmanes contra el Gironella / AUTOR: Aleix Camprubí

Segona Catalana UD San Lorenzo

Comentaris