Atletisme

Els Mountain Runners del Berguedà guardonats per la FEEC i el Campionat Maqui Bages-Berguedà

Els Mountain Runners del Berguedà guardonats per la FEEC i el Campionat Maqui Bages-Berguedà

L’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà, entitat amb més de 500 socis, està tenint un final d’any d’allò més dolç. El passat dissabte van ser premiats com a millor entitat per la suma de punts de tots els seus corredors que van participar al Campionat de Catalunya de Km Vertical.

Els premis, que els van atorgar la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), també van tenir reconeixements individuals. Per que fa la setena edició de la Copa Catalana de Curses Verticals, Francesc Galera va ser premiat en la categoria de Veterans i Guillem Vilalta en la de Sèniors.

Beringues, que recordem aquest any ha estat al Centre de Tecnificació de Curses de Muntanya de Catalunya i a la selecció tant catalana com espanyola, ha aconseguit ser la campiona d’Espanya de km vertical i finalitzar tercera de l’Skyrace de 22’5km i segona de la combinada (suma d’aquestes dues) al Gran Sasso, Itàlia.

994177_658365654296270_3035979357324136088_nMaria Beringues valora a Entre Rivals la temporada 2016 i el reconeixement de la FEEC: “No m’hagués imaginat que la temporada 2016 m’anés tan bé. El fet de poder estar al centre de tecnificació i a la selecció catalana i de retornar tota la confiança que ells han posat en mi aquesta temporada, és d’allò més gratificant. No m’esperava ser campiona d’Espanya i tercera absoluta de Catalunya en una especialitat que no és la meva. A més, aquest premi de la FEEC també em conforta molt ja que personalment veig que el que faig serveix per alguna cosa.”

I finalment en el marc del 14è Circuit Català de Curses per Muntanya, Abel Codina va ser guardonat com a primer veterà.

Però això no és tot, a més, els Mountain Runners del Berguedà son campions per equips del Campionat Maqui Bages-Berguedà.

Amb un total de 2.117 punts, en una competició molt ajustada, han sigut el millor club per davant de l’equip de Curses i Marxes del Solsonès amb 1.497 punts, i el Desmuntamarges de Navàs amb 1.482 punts.

Aquests resultats es van donar després de la disputar-se el passat diumenge l’última prova del Campionat, la Bell Race, on el corredor més ràpid dels Mountain Runners va ser l’Abel Codina, gràcies a la seva cinquena posició.

Més reconeixements pels Mountain Runners… La Berga Trail, una de les 10 maratons que s’han de córrer, com a mínim, un cop a la vida

El prestigiós portal web Corredordemontana.com va recollir fa uns dies les 10 maratons que tot corredor ha de participar algun com a la vida. Al costat de grans curses com Zegama-Aizkorri o Zumaia Flysch Trail, trien la Marató de Berga com una des les millors de l’estat espanyol.

La temporada de curses de muntanya 2016 per l’associació berguedana ja s’ha acabat, ara bé, amb les nevades arriben les competicions d’esquí de muntanya i la primera serà el proper 08 de desembre a la Molina.

L’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà amb la Marató de TV3

Ara bé, els Runners no en tenen prou i pel 17 de setembre organitzen una cursa i una caminada nocturnes per col·laborar amb la Marató de TV3, per tant tots els beneficis recollits es destinaran en la seva totalitat a la Fundació de la mateixa.

15304292_1275042465870165_834079381461513300_o

FOTO: La FEEC va entregar els premis de la temporada de curses per muntanya 2016 el passat dissabte a Vilassar de Dalt  AUTOR: Ivan Torres 

Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà Campionat Maqui de Curses de Muntanya FEEC Maria Beringues

Comentaris