Futbol, CE Olvan, CE Puig-reig, CF Sant Salvador de Cercs, UE Avià B

El Sant Salvador de Cercs s’imposa al Súria i surt de la zona de descens (2-1)

El Sant Salvador de Cercs s’imposa al Súria i surt de la zona de descens (2-1)

El Sant Salvador de Cercs ja no es troba en zona de descens al grup 7 de Tercera Catalana. El conjunt de l’Alt Berguedà s’ha imposat aquest cap de setmana al Súria, a casa, per un ajustat 2 a 1 i puja fins la 14a posició. Un gol de Lluís Juez a les acaballes va donar tres punts importantíssims als homes d’Abel de la Concepción, que igualen a punts a Marganell i Pueblo-Nuevo però els superen a la classificació. Feia més d’un mes que els cercorins no aconseguien una victòria.

El Puig-reig també ha sumat els tres punts aquesta jornada. El conjunt dirigit per Joan Flores s’ha imposat al Vilomara, penúltim classificat, per un contundent 4 a 1 i es manté a la cinquena posició, a només 4 punts del segon classificat, el Viladecavalls, i a 7 del líder, el Can Trias.

L’altre equip berguedà de la categoria, l’Olvan, no ha tingut la mateixa sort. Els olvanesos han ensopegat a casa contra el Juan XXIII per la mínima, 0 a 1, i segueixen a la cua de la classificació amb només un punt.

L’Avià B deixa escapar els tres punts al camp del Júnior

El filial de la Unió Esportiva Avià visitava un camp complicat aquest cap de setmana. S’enfrontava al quart classificat, el Júnior B, però ho feia en una bona dinàmica de resultats que donava esperances d’aconseguir treure’n un resultat positiu.

Els avianesos van fer una gran primera meitat que els va permetre arribar al descans amb un còmode 0 a 2 al marcador, gràcies als gols de Diego i Lianes. A la represa, però, el Júnior va ser capaç d’igualar el partit i els de Lluís Fornell es van haver de conformar amb 1 punt. L’empat manté l’Avià B a la 10a posició, amb 18 punts.

Tercera Catalana

Comentaris