Bàsquet, Bàsquet Berga, Bàsquet Puig-reig

El Beep Berga segueix perdent tot i la bona dinàmica (76-60)

El Beep Berga segueix perdent tot i la bona dinàmica (76-60)

Els partits fora de casa segueixen sent un dels principals problemes del Berga. Aquesta jornada, tot i la bona dinàmica de les darreres jornades, els de Manel de Haro van tornar a tenir dificultats i van caure derrotats per 76 a 60 a la pista del CB Ripollet.

Gran primer quart dels berguedans, molt encertats en atac, amb bon joc, bones combinacions i un alt percentatge, que posa el 23 a 26. En el segon parcial, el Berga s’encalla a causa de la defensa zonal del Ripollet, que prem l’accelerador per arribar 33 a 45 al descans.

A la represa, en certs moments el Berga pot fer una bona tasca ofensiva, frenant l’atac del rival i amb una defensa zonal, agressiva i intensa. Si bé el Ripollet aconsegueix el màxim avantatge a la fi del tercer quart (de 16, 58 a 42), en el darrer el Beep recupera pilotes i aconsegueix ficar-se en el partit, a través d’un bon joc. Tanmateix, quan semblava que la remuntada era més que possible, els desajustos defensius i errades en atac fan que els locals acabi’n emportant-se el partit, per aquest 76 a 60.

Els de negre se situen ara a la 15a plaça de la taula, la penúltima, sumant 13 punts i només 2 victòries en 11 partits. A la jornada vinent un equip de la part alta visitarà Berga: el Mollet B és el 5è classificat, amb 8 punts (7 victòries i 4 derrotes).

hugretallHug Tuyet Segon entrenador del Beep Berga i president del club

“Seguim contents de la dinàmica ascendent. Hem recuperats bons moments en el darrers mes. L’equip va treure caràcter i vam aconseguir remuntar. Hi ha jugadors que estan fent un pas endavant i aporten molt. Hem de seguir treballant. Juguem al camp del líder abans de Nadal, serà un partit molt i molt difícil”.

 

El Puig-reig arrasa en un molt bon partit (54-88)

Millor fortuna ha sigut la del CB Puig-reig, que ha aconseguit una victòria d’equip sòlida, contra un rival directe de la classificació. El Navarcles va veure com el rival li endossava un contundent 54 a 88 a casa seva.

L’inici ja va ser trepidant per part visitant, amb l’equip ficat dins del partit i molta eficàcia ofensiva. Eric Tejero començava a despuntar, amb un 4 de 4 en triples que va posar les diferències al primer quart. El parcial era d’11 a 23, també gràcies al bon control del rebot i les cistelles fàcils a la pintura. En el segon període, un bon parcial ofensiu dels locals va voler maquillar el marcador, però el Puig-reig seguia dominant en atac, i s’arribava al descans 30 a 43.

El partit es va trencar, però, en el tercer període. Els bases van guiar a l’equip, els exteriors van poder contraatacar i Marc López va ser el dominador dels taulers a banda i banda. Amb el gran encert i l’alta intensitat, el parcial de 8 a 29 ja posava un 38 a 72 al final del quart. En el darrer, els puigreigencs es van centrar a mantenir l’avantatge i gaudir de bons minuts de joc. Tot l’equip va poder aportar als 88 punts d’aquesta victòria, on van destacar Eric Tejero, amb 23 punts i 5 triples, a més de la bona aportació de Marc López, que va aconseguir dobles figures.

Amb aquesta victòria, el CB Puig-reig es vol enganxar a la part alta de la taula, i segueix treballant en qualitat de joc i integració de jugadors, motius dels bons resultats. L’equip se situa a un empat a 5 a la 9a plaça, amb 11 punts, i és l’11 classificat pel bàsquet average. A la jornada vinent l’equip rebrà un rival directe com és el Solsona, que igual que el Navarcles suma 17 punts i és el 6è classificat.

erictejeroretallEric Tejero Jugador CB Puig-reig

“Hem començat molt bé, encertant tot el que tiràvem i defensant bé. Al segon quart ens hem adormit i se’ns han acostat, però al tercer hem marcat la diferència. Hem jugat molt bé com a equip, buscant els espais”.

 

FOTO: Un partit del Beep Berga d’aquesta temporada a casa. Autor: Aleix Camprubí 

ae basquet berga Bàsquet Berga basquet puig reig beep berga cb bàsquet puig-reig cb puig-reig eric tejero Hug Tuyet manel de haro

Comentaris