Futbol, C AT Gironella

Un penal més que polèmic condemna el Gironella al camp del nou líder (3-2)

Un penal més que polèmic condemna el Gironella al camp del nou líder (3-2)

El tourmalet del Gironella ha acabat avui de la manera més cruel possible. El conjunt gironellenc ha jugat aquest migdia al camp del líder, el Cardedeu, per tancar un mes en què s’ha enfrontat a Can Rull (3r), Sant Quirze (4t), Berga (9è, l’equip més enratxat de la categoria) i les Franqueses (2n). L’equip dirigit per Ponti ha plantat cara fins al final i, de fet, ha estat apunt de treure un empat del que per molts és el camp més complicat de la categoria. Finalment, però, un penal més que polèmic que només ha tingut clar el linier ha decantat el marcador en favor del Cardedeu.

El Gironella ha plantejat un partit més aviat defensiu. Els gironellencs són, a hores d’ara, el pitjor equip de la categoria lluny de casa i aquest migdia s’enfrontaven al millor local. Era complicat però no impossible i l’estratègia de jugar replegats a darrera ha sortit bé a Ponti. Tot i que hi ha hagut cinc gols en els 90 minuts, ni els davanters locals ni els davanters del Gironella han creat massa ocasions, la qual cosa ha mantingut els visitants en tot moment dins el partit.

A la primera meitat s’han vist tres gols i tots han estat en cinc minuts, entre el 30 i el 35. El Cardedeu ha colpejat primer, mitjançant Arnau Fortuny, però tres minuts més tard Guifré Dalmau ha empatat de penal. Malgrat tot, l’alegria ha durat ben poc als visitants, que han vist com al cap de 2 minuts el Cardedeu es tornava a avançar amb un altra diana de Fortuny.

A partir d’aquí, els locals han estat incapaços d’ampliar la diferència i el Gironella ho ha aprofitat, ja a la represa, per tornar a igualar amb un gol de Rafa Zafra al minut 67. En els poc més de 20 minuts que quedaven, el partit podria haver caigut de qualsevol dels dos bàndols però només un equip ha tingut aquesta fortuna. A falta de pocs segons pel final del partit, l’àrbitre assistent ha interpretat que hi havia penal en una jugada a l’interior de l’àrea del Gironella. La situació ha estat caòtica perquè l’àrbitre s’ha refiat cegament del criteri del seu linier quan ni tan sols els jugadors locals havien reclamat la pena màxima. El vallesà Gerard Beltran ha transformat des dels 11 metres per fer el 3 a 2 definitiu.

El post-partit: Cardedeu 3 Gironella 2

pontiJordi Pont “Ponti” Entrenador de l’Atlètic Gironella

“És una pena perquè portem tres partits jugant molt i molt bé, i només hem sumat 1 punt dels 9 possibles. Diríem que el bon joc que fem no està sent massa productiu a nivell de resultats. Avui, tot i que hem cedit la pilota al rival, no hem patit gaire. Hem sabut jugar replegats i hem aconseguit que el Cardedeu no ens crees massa perill. Fa molta ràbia que un partit en què s’havia treballat tan bé se’n vagi en orris per una decisió arbitral com la que hi ha hagut avui. Fins i tot els jugadors de l’equip rival han quedat sorpresos quan han vist que havia xiulat penal”

oses-retallMarc Oses Jugador de l’Atlètic Gironella

“Sap greu perquè hem fet les coses bé i ens vèiem amb opcions de puntuar i fins i tot de guanyar en algun moment del partit. La jugada del penal ens deixa una mica la cara de tontos, però és el que hi ha. Hem plantejat un partit per jugar molt replegats, amb tres defenses i dos carrilers per tal de sortir amb força per bandes. Les nostres sortides eren precisament a través dels carrilers i al contracop i ha funcionat. A més, en algun moment del partit ens hem posat a pressionar a dalt i això ha posat en més d’un problema al rival. Crec que un empat hagués estat el més just”

FOTO. Moment del partit d’aquest matí entre el Cardedeu i el Gironella / Twitter (@AtGironella)

Jordi Pont Ponti Marc Oses Segona Catalana

Comentaris