Vòlei

El CEB Vòlei Berga segueix imparable i ja espera la visita del líder (3-0)

El CEB Vòlei Berga segueix imparable i ja espera la visita del líder (3-0)

El CEB Vòlei Berga s’ha imposat aquesta tarda al CV Sant Boi B en tres sets (3-0) en el partit de la segona jornada de lliga que tots dos equips tenien aplaçat. Els berguedans han aconseguit la tercera victòria de la temporada en competició oficial després de superar el Sant Boi al pavelló poliesportiu de Berga per 25 a 13, 25 a 23 i 25 a 20.

L’equip que dirigeix David Sillero ha estat una autèntica piconadora en el primer set i només ha cedit 13 punts. En canvi, en el segon joc el Sant Boi ha donat més guerra. De fet, els visitants han arribat a guanyar per 20 a 22, però han acabat cedint gràcies a un bon final de set dels berguedans (25-23). En el tercer joc, el Berga ha tancat el partit amb certa comoditat i ha mantingut una renda de 4-5 punts des de pràcticament l’inici del set (25-20).

Amb la victòria d’avui, el CEB Vòlei Berga ja en suma 3 i encara no ha cedit cap set als seus rivals. A més, els berguedans s’acosten al líder, el Jaume Callís, que encara no ha descansat i ha guanyat els 4 compromisos que ha disputat sense perdre cap joc.

La setmana que ve, però, l’escenari podria canviar. El Berga rep la visita del Jaume Callís en un partit que servirà perquè un dels dos equips perdi la imbatibilitat.

volei1 volei3

 

FOTOS. Partit d’aquesta tarda al pavelló poliesportiu de Berga / AUTOR: Marc Canturri

CEB Vòlei Berga

Comentaris