Handbol

Derrota de l’Handbol Berga en un partit de tràmit (34-26)

Derrota de l’Handbol Berga en un partit de tràmit (34-26)

Nova derrota de l’Handbol Berga en una pista difícil, per 34 a 26, contra el Sant Martí Adrianenc C. L’equip afrontava el partit conscient que era molt complicat i, per tant, va sortir a jugar sense pressió i amb poc a perdre.

El Berga comença presentant l’habitual 6-0 defensiva, que funciona relativament bé, defensant amb ajudes i tancat els espais. Tot i aquesta bona tasca, també quan es passa a la 5-1, l’atac no era gens productiu. Al descans s’hi arriba 3 gols per sota, amb el 12 a 9.

El segon temps va ser determinant. L’equip va estar més fluix, la rotació no va funcionar i els de Quico Sanz no van demostrar actitud per tirar endavant el partit. El rival va sortir molt fort, sense perdonar les ocasions i amb un atac ben trenat. Les jugades de pissarra i l’extrem esquerre van fer patir encara més als berguedans. A les acaballes, amb el partit decidit i 8-9 gols per sota, el Berga sí que aconsegueix contracops amb suport i llargs, i fixant i donant en estàtic, per aconseguir gols relativament fàcils. Tot i això, no serveixen de res i la distància no disminueix més enllà dels 8 gols definitius.

Després de 9 jornades, l’equip és 11è amb 5 punts, empatat amb l’Esplugues C, que és 12è. El proper rival serà complicat, però s’espera una victòria: l’Esplais és el 5è classificat, amb 12 punts, 6 dels quals consecutius.

QuicoSanzRetallQuico Sanz Entrenador de l’Handbol Berga

“El rival ha sigut superior, és un bon equip. Hem competit bé a la primera meitat. A la segona han sortit amb una marxa que no hem pogut seguir. Han agafat una renta que ha sentenciat el partit. Els filials són complicats de jugar a casa, no saps amb quins jugadors sortiran. La part bona és que la majoria els hi tocarà ara venir a Berga, i no vindran els mateixos. Ens la juguem en els darrers 4 partits de la primera volta, on esperem guanyar, com a mínim, els 4 punts de casa. Els partits a Berga decidiran”.

viladrichArnau Viladrich Jugador de l’Handbol Berga

“A nivell individual i d’equip, el rival tenia més recursos, bàsicament ofensius. Nosaltres estem massa passius. Hem començat bé, aguantant el resultat. L’altre punt clau ha sigut la motivació, a nosaltres ens costa. Sembla que no tinguem ganes de guanyar i fer-ho bé. Poden sortir coses malament, però hi ha temes d’actitud que els hem de complir. Si em surten millor les coses, és perquè hi poso ganes, vaig a guanyar encara que estiguem per sota”.

 

Primera derrota del Cadet

El Cadet del Berga ha patit la primera derrota de la temporada, a la 8a jornada, en la visita al Poblenou, per 27 a 22. D’aquesta manera, els berguedans cauen a la 3a posició, amb 12 punts, empatats amb Les Franqueses, 2n. A la propera jornada l’equip rebrà al Molins de Reis, 5è classificat amb 8 punts.

L’únic equip que ha aconseguit guanyar aquest cap de setmana ha sigut l’Aleví, que va guanyar a la pista de l’Agramunt per 5 a 11, i segueix líder en solitari amb 4 punts. L’equip descansarà la setmana entrant.

 

FOTO: Un partit a casa de l’Handbol Berga, aquesta temporada. Autor: Aleix Camprubí

arnau viladrich Handbol handbol berga quico sanz

Comentaris