Motor

Lluis Mas i Manel Fernández acaben tercers en HL11 al Ral•li 2000 Viratges

Lluis Mas i Manel Fernández acaben tercers en HL11 al Ral•li 2000 Viratges

El passat cap de setmana es va celebrar la 56a edició dels 2000 Viratges amb gran participació dels pilots de l’Escudaria Gironella. L’olostenc Josep Maria Membrado, copilotat per Jordi Vilamala van aconseguir la victòria sent els més ràpids en tots els trams amb el seu Ford Fiesta R5 .

Els berguedans Lluis Mas i el seu copilot Manel Fernàndez (Escudaria Gironella), van ser vint-i-dosens de la general i tercers de la seva categoria HL11 a mans del BMW M3 (E30).

Josep Anton Domenech i Manel Marchal, també de Esc. Gironella, van ser quarts del ral·li amb el seu Citroën DS3 R3T.

Gràcies a la victòria de Membrado-Vilamala i juntament amb els altres equips Domenech-Marchal; Mas-Fernandez i Costa-Duran, l’Escuderia Gironella va ser proclamada la millor escuderia del d’edició d’enguany dels 2000 Viratges.

El Ral·li 2000 Viratges recuperava els 10 trams, amb un de gairebé 18 quilòmetres i dos trams inèdits. Tot i que es va fer una primera sortida aquest divendres al vespre al Passeig Pere III, la veritable competició va començar dissabte al matí, amb la sortida oficial a Artés.

El Ral·li 2000 Viratges és puntuable pel Campionat de Catalunya de Rallies, la Copa Catalana de Ral·lis d’Asfalt, l’Open Catalunya, el Trofeu Júnior de Ral·lisprint, les Copes Catalunya de Regularitat Supersport i Esport i del Volant RACC – Trofeu MAVISA.

Classificacions aquí 

FOTO: BMW M3 (E30) de Lluís Mas i Manel Fernández | AUTOR: Marc Forn

Escuderia Gironella Lluís Mas Manel Fernández Ral·li 2000 Viratges

Comentaris