Motor

Lluís Gallach guanya el Trial Clàssic de Cal Rosal

El sol i el bon temps van acompanyar a una seixantena de pilots que van participar a l’última prova de la Copa Catalana de Trial de Clàssiques de la temporada. Els pilots havien de completar dues passades a les 12 zones situades a la colònia berguedana de Cal Rosal.

L’activitat va començar a les 8 del matí amb les verificacions administratives i seguidament a les 9 es va donar la sortida al primer pilot.

En la categoria Clàssics, Fernando Cabre amb una Fantic va guanyar per davant de Rafael Sanroma amb una Beta i Jordi Cerdà que anava amb una Montesa. El pilot del Motoclub, Josep Jordana (Merlín) va quedar en la divuitena posició.

Jose Maria Martínez (Triumph), per davant de Antoni Tomas (Montesa) i Josep Vidal (Bultaco), van pujar al podi de la categoria Pre-75.

Pel que fa a la categoria Trialers, Ramon Plana (Fantic) va pujar al graó més alt del podi seguit de Blai Jove (Ossa) i Manel Campoy (Fantic).

En Pre 80, Lluís Diaz amb una Beta va fer menys peus que Javier Avila amb una Montesa.

Per acabar, ja en la categoria més alta, la d’Experts, va quedar en primera posició Lluís Gallach amb una Merlin, seguit de Josep Diaz (Beta) i Antoni Ramonet amb una Fantic.

podi experts

Pel que fa al Motoclub Baix Berguedà, celebraran la darrera prova d’aquesta temporada el pròxim diumenge 04 de desembre amb l’últim trial social a la localitat d’Olvan.