Futbol, UE Avià

L’Avià desperta d’un malson de primera meitat i esgarrapa un punt de Llagostera (1-1)

L’Avià desperta d’un malson de primera meitat i esgarrapa un punt de Llagostera (1-1)

La Unió Esportiva Avià ha esgarrapat un empat del camp del Llagostera B. Els avianesos s’han vist clarament superats a la primera meitat, però han despertat a la represa i, fins i tot, les han tingut per guanyar el partit. Al final, però, l’empat a 1 ha estat definitiu i els punts s’han hagut de repartir.

La primera part ha estat un malson per als de Pablo Becerril. Els llagosterencs han tingut la pilota, han estat molt més ben posicionats sobre el camp i han passat per sobre dels del Berguedà. Els primers vint minuts han estat de clar domini dels locals, que s’han avançat ben aviat, al minut 5, amb un gol de Rubén Martínez. Després s’ha entrat en un tram d’equilibri i a les acaballes del primer temps el filial del Llagostera ha tornat a prémer l’accelerador. Malgrat tot, el resultat al descans era un ajustat 1 a 0 que mantenia els avianesos dins el partit i amb opcions treure alguna cosa positiva del compromís.

A la represa, l’escenari ha canviat de dalt a baix. L’Avià ha trobat el domini que no ha tingut a la primera meitat i ha començat a generar perill i a tenir el control del partit. A diferència del que havia passat en els primers 45 minuts, la segona meitat ha estat clarament dels avianesos. De fet, han tardat ben poc a igualar el marcador, amb un gol de Roger Gorrea, al minut 48. A partir d’aquí, l’Avià ha tingut diverses ocasions per endur-se els tres punts però finalment tots dos equips s’han hagut de conformar amb l’empat a 1.

Una de les notes positives del partit és el debut del jugador del filial Ivan Lianes, que ha entrat al descans. L’entrenador, Pablo Becerril, ha admès a EntreRivals.cat que Lianes “ha completat un bon partit i ha estat a l’alçada del que se li demanava” i que, per tant, “de ben segur que tindrà més oportunitats per demostrar del que és capaç”.

becerrilPablo Becerril Entrenador de la Unió Esportiva Avià

“A la primera part no hem estat bé. Hem estat fora de lloc i els jugadors han estat clarament superats pel rival. Després del descans, però, l’escenari ha canviat: els jugadors han deixat enrere la primera meitat i han anat a pel partit. Ells (el Llagostera) han pogut sentenciar a la primera meitat però nosaltres les hem tingut per guanyar en el segon temps. És important que l’equip es recuperi dels problemes de salut que arrossega. Avui només teníem 12 disponibles del primer equip i, tot i així, hem donat la cara fins al final i hem aconseguit un empat molt valuós”

lianes-retallIvan Lianes Jugador de la Unió Esportiva Avià

“El Llagostera B és un molt bon equip. Nosaltres hem sortit una mica empanats i la primera part ha estat bastant lamentable. L’entrenador m’ha fet entrar a la mitja part i m’he sentit bé en banda. M’ha dit que me la jugués sense cap problema i crec que he jugat bé les vegades que he intervingut. N’estic content. Pel que fa a l’equip, millorar la primera part no era difícil. Després del descans hem sortit amb una mica més de xispa i les coses han canviat. D’ara en endavant, confio en poder tenir més oportunitats per poder ajudar l’equip”

 

FOTO. Els jugadors d’Avià i Llagostera B, instants abans de començar el partit / @UE_Avià (via Twitter)

Primera Catalana

Comentaris