Motor

Gerard Riu obté el millor resultat personal al FIM CEV Repsol

Gerard Riu obté el millor resultat personal al FIM CEV Repsol

Aquest cap de setmana s’ha disputat les dues últimes carreres de la temporada del Mundial Júnior FIM CEV Repsol a València. Més concretament al circuit mundialista Ricardo Tormo on el pilot de Casserres, Gerard Riu ha reafirmat la seva progressió i ha obtingut el seu millor resultat en aquest campionat.

El pilot de Casserres ha pogut viure des de dins com treballa un amb opcions de guanyar el campionat de Moto3 ja que Marcos Ramírez, el seu company d’equip, arribava amb opcions de proclamar-se campió però finalment ha acabat subcampió.

Tal i com ens expliquen el Stratos Team, el final de temporada que ha protagonitzat Gerard Riu ha sigut espectacular. Tot i haver-hi condicions adverses durant la primera carrera, Riu ha remuntat posicions, arribant a situar-se en quarta posició. Finalment, ha perdut varis metres i ha acabat en sisena posició.

Ja a la segona carrera, el pilot del MC Baix Berguedà, ha tornat a constatar la seva progressió, sobreposant-se a rivals fins a arribar “top10” de la complicada categoria de Moto3.

16112005-riu

Desprès de la complicada temporada de debut en el Mundial Júnior de Moto3, Gerard Riu i el Leopard Junior Stratos ja miren cap al 2017.

 #67 Gerard Riu P6 – P10

gerardriu-rodona“Han sigut dues carreres molt disputades. A la primera carrera he sortit molt bé, m’he trobat molt còmode i he pogut rodar amb el segon grup i hem fet la nostra millor carrera al quedar en sisena posició. La segona carrera ha sigut més dura, amb més pilots lluitant però tenia una moto que m’ha permès rodar còmode. Vull donar les gràcies a l’equip per tot l’esforç i estic molt content de poder acabar la temporada així.”

FOTO: Gerard Riu en plena acció a Valencia . Gerard Riu juntament amb la seva germana abans d’arrencar motors / AUTOR: Leopard Junior Stratos Team 

Gerard Riu MC Baix Berguedà Team Stratos Velocitat

Comentaris