Futbol, C AT Gironella

El Gironella posa les Franqueses contra les cordes però s’ha de conformar amb l’empat (1-1)

El Gironella posa les Franqueses contra les cordes però s’ha de conformar amb l’empat (1-1)

L’Atlètic Gironella ha empatat a 1 a casa contra les Franqueses, un dels rivals més potents del grup 4 de Segona Catalana. Els gironellencs han plantat cara de valent i han realitzat un dels millors partits de la temporada però finalment s’han hagut de conformar amb l’empat.

La primera meitat ha estat força equilibrada. El Gironella ha fet uns 20 primers minuts bons, però un mal rebuig ha permès a les Franqueses avançar-se en el marcador. L’autor del gol ha estat David Bonet. Amb el resultat advers, el Gironella ha baixat una mica el ritme i això ha fet que el joc s’equilibrés bastant fins a arribar al descans.

A la segona meitat, però, el Gironella ha sortit decidit a capgirar el marcador i ha tardat ben poc a igualar el marcador. Al minut 50Ferran Sibila ha recuperat una bona pilota en zona de perill, ha assistit en profunditat a Rafa Zafra i aquest últim ha definit a gol davant David Gallardo, el porter vallesà. A partir d’aquí, el Gironella s’ha començat a agradar i ha fet els millors minuts de la temporada pel que fa a joc. L’equip de Ponti ha combinat, ha arribat i ha finalitzat, però el gol no ha arribat. En els darrers minuts, el partit s’ha trencat una mica i tots dos equips han gaudit d’ocasions per decantar el marcador en favor seu, però finalment l’empat a 1 ha estat definitiu.

pontiJordi Pont ‘Ponti’ Entrenador de l’Atlètic Gironella

“La nostra segona meitat és la millor de tota la temporada. Hem creat ocasions, les hem finalitzat i hem arribat amb facilitat. Si algú es mereixia guanyar, érem nosaltres. Ha estat una setmana complicada perquè venim de perdre contra el Berga i hem intentat fer creure als jugadors que, tot i la derrota en el derbi, aquesta és la línia a seguir. Als entrenaments he tornat a veure gent molt enxufada i sóc optimista: ho tirarem endavant”

rafa-zafraRafa Zafra Jugador de l’Atlètic Gironella

“La veritat és que avui m’ho he passat molt bé jugant a futbol. És una llàstima el resultat final perquè considero que ens mereixíem els tres punts i que ens haurien anat molt bé per oblidar el dia del Berga en què no vam tenir massa sort. Sabíem que les Franqueses era un dels equips forts de la categoria però el joc i la imatge de l’equip en els darrers partits ens feia creure que podíem aconseguir alguna cosa positiva del compromís d’avui”

 

FOTO. Imatge d’arxiu: partit d’aquesta temporada entre el Gironella i el San Lorenzo / Marc Canturri

Les Franqueses Segona Catalana

Comentaris