Futbol, CE Berga

El Berga ratifica el canvi de tendència (0-1)

El Berga ratifica el canvi de tendència (0-1)

El Club Esportiu Berga ha fet una demostració d’ofici i ha aconseguit una victòria a un dels camps més complicats del grup. S’ha imposat per 0 a 1 al Matadepera, equip invicte al seu camp des de feia dos anys.

El partit ha estat molt igualat els 90 minuts. Els locals han sortit més ficats al partit fet que ha provocat que durant el primer quart d’hora, gaudíssin de major possessió de la pilota. El porter del Berga, Juan Muñoz ha aturat dues ocasions clares del Matadepera en aquest període. Els berguedans, però, ha anat guanyant terreny i fent-se amb el domini demostrant-ho amb dues bones ocasions de Sergi Ruiz i Joan Noguera. El descans es feia amb el 0 a 0.

La segona meitat ha estat clarament del Berga. Noguera i Sua han tingut diverses ocasions que han estat refusades o bé anaven fora, mentre que el Matadepera només tindria una ocasió ben aturada per Muñoz. El gol s’ha fet esperar i ha arribat al minut 80 mitjançant Sergi Suárez, “Sua”.

pratcastellaJoan Prat Entrenador del Club Esportiu Berga

“Ha estat un partit molt igualat en un camp molt complicat. Hem portat molt bé el partit i hem estat molt consistents. Hem guanyat el partit merescudament. Esperem mantenir la bona dels últims partits.”

 

ToniAlberich

Toni Alberich Jugador del Club Esportiu Berga

“Ha estat un partit molt dur, cos a cos. Sabíem que seria un joc directe i amb pocs gols. La victòria ens reconforta perquè deixem de banda el mal inici.”

 

FOTO: Inici del partit a Matadepera / AUTOR: @ceberga1913

Joan Prat Matadepera Segona Catalana Toni Alberich

Comentaris