Motor

El gironellenc Franc Serra, contra els millors pilots del món

El gironellenc Franc Serra, contra els millors pilots del món

A la espera de que la organització de la RFME Copa d’España de Flat Track anunci la data de la última carrera del campionat, Franc Serra i el seu equip, Honda Alonso Racing Team no es poden estar sense donar gas.

I és que el pilot de Gironella juntament amb el veterà Dani Ribalta han sigut els pilots elegits per a participar en la jornada de flat track que es celebrarà aquest diumenge dia 13 de novembre a la ciutat de Milà en motiu de la famosa fira de la EICMA (Esposizione Internazionale Ciclo e Motociclo e Accessori).

Desprès de la seva participació en les dues edicions anteriors del Superprestigi de Barcelona i el Superprestigio of the America’s a Las Vegas, els pilots del Honda Alonso Racing tornen a unir-se per representar el seu equip en un esdeveniment de referència en el sector de les motocicletes on competiran juntament amb els millors pilots del món.

franc-serra#18 FRANC SERRA: “Em fa molta il·lusió ser un invitat en la Fira de l’EICMA. Tinc moltes ganes de córrer amb els millors del món una altre vegada i així demostrar com hem progressat durant aquest any”.

Flat Track Franc Serra Sala Honda Alonso Racing Team MC Baix Berguedà

Comentaris