Futbol, CE Berga

Un Berga seriós a darrera i letal a davant assalta el camp del Bellavista (0-2)

Un Berga seriós a darrera i letal a davant assalta el camp del Bellavista (0-2)

L’equilibri es trenca a base de petits detalls, i això és el que ha passat avui al camp del Bellavista Milan. Berga i Bellavista han disputat un partit força equilibrat que ha comptat amb trams de domini per als dos equips però que s’ha acabat decidint en favor de l’equip que ha estat més efectiu. Al final, 0 a 2 pels berguedans que suposa la segona victòria consecutiva i confirma la recuperació de l’equip dirigit per Joan Prat.

La primera meitat ha començat força bé pel Berga. Al minut 12 de partit, una falta penjada per Noguera ha tocat en un defensa rival i ha acabat entrant dins. A partir d’aquí, tot i que la possessió de pilota era bastant igualada, el Berga ha tingut el partit força controlat i ha pogut mantenir l’avantatge fins al descans sense massa ensurts.

A la represa, la tònica ha seguit més o menys igual, però el Berga s’ha acostat a l’àrea rival amb més perill que el Bellavista en els primers minuts i el premi acabaria arribant. Al minut 70, una bona passada de Noguera ha estat aprofitada per Sua per matar el partit i fer el 0 a 2. El davanter del Berga torna mullar després del hat-trick de la setmana passada contra el Caldes i confirma el seu gran moment de forma. A partir d’aquí, el Berga ha donat la possessió al rival i s’ha replegat a darrera en els darrers minuts de partit. Malgrat tot, el Bellavista només ha creat perill en dues ocasions a les acaballes.

El post-partit: Bellavista 0 Berga 2

pratcastellaJoan Prat Entrenador del Club Esportiu Berga

“El partit ha estat igualat en quant a possessió, però nosaltres hem guanyat en xoc. Hem tingut el partit molt controlat, tot i que no l’hem sentenciat fins al final. Realment, hem fet 4 gols, però ens n’han anul·lat dos i un d’ells era totalment legat. Si mantenim aquest nivell estarem a dalt. Sí, vam perdre els quatre primers però en els sis últims partits portem 3 victòries, 2 empats i una sola derrota (al camp del Sallent). Aquesta dinàmica està molt i molt bé”

nogueraJoan Noguera Jugador del Club Esportiu Berga

“La primera victòria fora de casa i, a més, venint de guanyar a casa. Era importantíssim aconseguir dues victòries consecutives. Hem fet un partit molt seriós. En defensa hem estat impecables i hem deixat la porteria a 0, que també és important. L’objectiu, ara per ara, és sortir de les places perilloses que ocupem des de principis de temporada. Fa dies que l’equip no para de millorar i sembla que poc a poc estem aconseguint polir les coses que ens van fer perdre punts al principi”

La resta de resultats i la classificació de Segona Catalana, aquí.

L’apunt

La setmana que ve arriba un dels caps de setmana més esperats pels equips berguedans a Segona Catalana. El camp municipal de Berga acollirà un apassionant Berga-Gironella. Serà diumenge a la tarda.

 

FOTO. Sua, del CE Berga, en un moment del partit de la setmana passada contra el Caldes / AUTOR: Aleix Camprubí

Bellavista Milan Joan Noguera Joan Prat Segona Catalana

Comentaris