Futbol, CE Olvan, CE Puig-reig, CF Sant Salvador de Cercs, UE Avià B

Ple de derrotes dels equips berguedans a Tercera Catalana

Ple de derrotes dels equips berguedans a Tercera Catalana

La temporada, en línies generals, no està sent bona pels interessos dels equips del Berguedà a Tercera Catalana. El Puig-reig és l’únic dels quatre representants de la comarca que ocupa llocs capdavanters, mentre que l’Olvan i el Sant Salvador de Cercs ho estan passant francament malament. Per la seva banda, l’Avià B viu dels bons resultats dels primers partits a la part mitja-baixa de la classificació al grup 6.

El cap de setmana passat ha estat, sens dubte, el més negatiu de tots els que portem fins ara. Cap dels quatre berguedans va ser capaç d’esgarrapar punts en els seus compromisos. L’Avià B es mantè a l’11a posició del grup 6 però veu com els equips de la part baixa se li acosten amb perill, el Puig-reig perd una mica de pistonada respecte el líder del grup 7 i el Sant Salvador de Cercs i l’Olvan segueixen a la cua de la categoria, juntament amb el Cardona.

L’Avià va perdre al camp del Castellar per 2 a 0. Al Vallès, dos gols en quatre minuts en el darrer tram de la primera part van ser suficients per tombar l’exèrcit avianès.

El Puig-reig va encaixar una derrota inesperada per 2 a 1 al camp del Mirasol-Baco, que escala posicions i ja és 8è. Els dos gols del Mirasol van arribar a la segona meitat i el Puig-reig només va ser capaç de retallar distàncies a les acaballes de l’enfrontament.

El Sant Salvador de Cercs va perdre amb claredat (5-2) al camp del Llano de Sabadell, que va anar per davant en el marcador amb certa comoditat durant bona part del partit. Els vallesans van arribar al descans amb un clar 3 a 0 i van rematar la feina a la segona meitat, tot i els dos gols de l’equip dirigit per Abel de la Concepción.

Finalment, l’Olvan continua sense puntuar al grup 7 de Tercera Catalana després de perdre a casa contra el Súria (1-3). Els del Bages van fer el primer abans del minut 20 de partit i van sentenciar en els darrers vint minuts de partit. El gol de l’honor de l’Olvan va ser obra de Sebastià Prat, al minut 86.

Tercera Catalana

Comentaris