Futbol, CE Berga

Festival de gols per agafar aire i escalar posicions (5-2)

Festival de gols per agafar aire i escalar posicions (5-2)

Avui sí. El Berga ha guanyat amb claredat el Caldes de Montbui per 5 a 2 en un partit que ha hagut de remuntar en una segona part brillant. Els homes de Joan Prat han estat més efectius que en altres ocasions i han pogut golejar el rival en un tram final de partit en què s’ha fet justícia.

_DSC0119

A la primera meitat, el Berga ha sortit millor que el rival. Els Caldes ha cedit la possessió de la pilota als berguedans, que, malgrat tot, no eren capaços d’arribar a l’àrea amb perill. A l’altra banda del camp, el conjunt blaugrana aprofitava els contracops per causar problemes a la defensa _DSC0088local. Amb aquesta tònica ha arribat el primer gol del partit. El Caldes ha aprofitat la inferioritat numèrica momentània del Berga (per lesió de Jordi Torner) per colpejar primer amb una diana de Camí. Era el minut 30.

L’escenari no ha canviat en absolut després del gol però el Berga ha aconseguit empatar al minut 38 amb un acció de Sua en què el porter no ha estat massa encertat. L’alegria, però, ha durat escassos segons al Berga. El davanter del Caldes Marce, ha tornat a avançar els seus en la primera jugada després de servir des del mig del camp. Amb l’1 a 2 s’arribaria al descans.

A la represa, el Caldes ha desaparegut totalment en atac i el Berga ha millorat. _DSC0112Gràcies a això, Sua ha capgirat el marcador en dues jugades que li han servit per fer el seu hattrick particular. Amb el resultat a favor, el Berga ho ha seguit intentant i ha acabat sentenciant amb dos gols més a les acaballes. El quart ha estat obra de Xavi Carreras, a la sortida d’un córner, i el cinquè, d’Agus, després d’una gran jugada de Sergi Ruiz. Amb el 5 a 2 no hi ha hagut temps per més i l’àrbitre ha xiulat el final del partit.

El post-partit: Berga 5 Caldes 2

pratcastellaJoan Prat Entrenador del Club Esportiu Berga

“Avui hem estat més eficaços. Hi ha dies que tenim les mateixes ocasions i no marquem. Tenia molt clar que no ens podíem tirar enrere. No ho hem fet en cap moment perquè fer-ho és tenir por. Pel que fa als cinc gols, me n’alegro molt, pel hattrick del Sua però sobretot per l’equip. Necessitàvem marcar. Teníem ocasions però no les ficaven dins, i avui la cosa ha canviat. Estem girant el mitjó, no serà fàcil però ho estem fent i ho aconseguirem”

Sergi SuarezSergi Suárez “Sua” Jugador del Club Esportiu Berga

“Ja tocava. Portava unes jornades sense marcar i els tres gols d’avui em van molt bé. Ara bé, l’important no són els meus gols sinó la victòria. Des de principis de setmana sabíem que el partit d’avui era una final. Crec que la importància d’haver de guanyar és el que ens ha fet ser més incisius de cara a porteria i, al final, més efectius. Hem cregut més en nosaltres mateixos des del minut 1″

La resta de resultats i la classificació del grup 4 de Segona Catalana, aquí.

_DSC0136

FOTOS. Imatges del partit d’aquesta tarda al municipal de Berga / AUTOR: Aleix Camprubí

Caldes de Montbui Segona Catalana

Comentaris