Bàsquet, Bàsquet Berga, Bàsquet Puig-reig

El Beep Berga ensenya la cara més dolenta (87-34)

El Beep Berga ensenya la cara més dolenta (87-34)

El Bàsquet Berga segueix tenint dues cares: una a casa i una a domicili. I són dues cares ben diferents. Mentre a casa el Beep disputa els partits i suma dues victòries, lluny de Berga té dificultats, fins i tot, per a competir els partits. El cas més clar, aquest cap de setmana: derrota contundent, per 87 a 34, a la pista del CB Vilatorrada.

El parcial inicial de 15 a 5 ja va marcar el partit. A partir d’aquí, lluny d’apropar-se al marcador, els visitants veuen com l’avantatge augmenta cada cop més, fins al -20 del descans. El Beep alternava la defensa en zona 2-3 i 3-2, però no va funcionar i el Vilatorrada aconseguia encara fer més sang, a base de triples. Cal destacar que l’equip va afrontar el partit amb baixes, ja que, tot i el debut aquesta temporada de Tomàs, faltaven jugadors com Oleguer o Bernat.

Amb aquesta, els berguedans sumen ja 5 derrotes i 2 victòries, que els hi atorguen 9 punts en total i els situen a la 12a posició del Grup 3 de Primera, a l’espera -encara- d’algun partit. L’equip intentarà capgirar la situació en la visita del Sant Cugat, a la jornada vinent, que és el 15è classificat amb 7 punts, i que, tot i no haver jugat el seu partit d’aquesta setmana, només ha sumat 1 victòria.

borrellasretallMarc Borrellas Jugador del Beep Berga

“No hi ha excuses que valguin. Hem de trencar aquesta bipolaritat amb els partits de casa i els de fora; a Berga ho donem tot i els disputem al màxim, mentre que a domicili no estem donant la talla. La derrota és contundent pel marcador i els possibles averages amb rivals directes com aquest. Toca pensar en el Sant Cugat. Des d’ara fins Nadal ens esperen partits interessants i importants per sumar victòries, que poden marcar la temporada”.

 

El Puig-reig és superat pel Castellbisbal B (72-59)

El CB Puig-reig ha encaixat una derrota aquest cap de setmana, a la pista del CB Castellbisbal B, per 72 a 59. Els berguedans afrontaven el matx amb moltes baixes, a una pista complicada, contra un dels equips de la zona alta. Tot i això, el Puig-reig aconsegueix que la renta desfavorable de 10 punts no augmenti, i arriba al descans 35 a 28. A la represa, els puigreigencs posen la carn a la graella i intenten la remuntada, però els locals la contraresten amb solvència. L’equip aguanta la ratxa de 5-10 punts durant bona part de la segona meitat, tot i les dificultats per trobar continuïtat en el joc interior. Finalment, el Castellbisbal B aconsegueix una victòria merescuda, per 72 a 59.

Amb la jornada 7 pràcticament finalitzada, els berguedans són els 10ns classificats del Grup 3 de Tercera, sumant 9 punts. A la jornada vinent, partit clau per refer-se i aixecar el cap, contra un dels equips de la zona baixa, el CB Abrera, 14è classificat en aquest moment, amb 7 punts i amb només una victòria, amb un partit menys.

altarribaretallAdrià Altarriba Base del CB Puig-reig

“Partit molt girat des del principi. És una pista complicada on ells saben jugar molt bé. No hem sabut aprofitar el joc interior. Ho hem pogut remuntar a través dels pivots, però no hem arribat. Les baixes, de jugadors importants que aporten molta anotació, ens han complicat el partit. Per això, hem hagut de donar una mica més i, al final, ens ha jugat una mala passada el nerviosisme i ens ha faltat una mica d’esforç”.

 

FOTO: El Beep Berga en un partit d’aquesta temporada. Autor: Aleix Camprubí

adrià altarriba ae basquet berga beep bàsquet berga beep berga castellbisbal b cb puig-reig manel de haro marc borrellas

Comentaris