Atletisme

Tiina Uotila i Olivier Blanc-Trachant s’imposen en els Dos Dies del Berguedà

Tiina Uotila i Olivier Blanc-Trachant s’imposen en els Dos Dies del Berguedà

El Club Orientació Berguedà ha celebrat aquest cap de setmana la VII edició dels Dos Dies del Berguedà, tres curses d’orientació entre Sant Marc (Cal Bassacs, Gironella) i Cal Rosal.

Les proves van reunir 300 persones a Sant Marc el dissabte i 435 el diumenge a Cal Rosal, arribant així al rècord de participació en curses d’orientació al Berguedà. Els participants van poder gaudir dels mapes i recorreguts preparats per l’organització, adaptats a les característiques de cada categoria.  Tiina Uotila (Aligots Girona Orientació) i Pol Ràfols (COC) van ser els guanyadors del Campionat de Catalunya d’Esprint en categoria absoluta disputat el dissabte. De categoria global, és a dir, la suma del temps de totes les competicions, els vencedors van ser Tiina Uotila (Aligots) i el francès Oliver Blanc-Trachant (CCIO).

La organització defineix el cap de setmana com a un èxit rotund de participació i qualitat. Pau Llorenç destaca la satisfacció tant pels corredors com per la organització, afegeix que els terrenys eren molt encertats tot i que a Cal Rosal hi havia més desnivell i zones molt diferents. L’emoció de la prova era encara més gran pel públic ja que es podien conèixer els temps de pas de cadascun dels corredors. Llorenç comenta també que el Club Orientació Berguedà tanca l’edició amb ganes de seguir un any més i amb el desig d’apropar les curses d’orientació al Berguedà.

 FOTO. Guanyadors de la VII edició dels Dos dies Berguedà / AUTOR: Club Orientació Berguedà

Club Orientació Berguedà Curses d'Orientació Oliver Blanc-Trachant Pol Ràfols Tiina Uotila

Comentaris