Futbol, CE Olvan, CE Puig-reig, CF Sant Salvador de Cercs, UE Avià B

El Sant Salvador de Cercs agafa aire amb una victòria contra l’Olvan

El Sant Salvador de Cercs agafa aire amb una victòria contra l’Olvan

Era el segon derbi de la temporada a Tercera Catalana i arribava en un moment més que delicat per als dos equips que s’enfrontaven. El Sant Salvador de Cercs, fins ara penúltim a la classificació, s’ha imposat amb claredat a l’Olvan, que segueix com a cuer de la categoria (4-1). L’equip groc-i-blau guanya una posició, és 16è, i suma 7 punts, mentre que els olvanesos encara no han puntuat i veuen com els rivals s’escapen a la classificació.

En una situació molt diferent es troba el Puig-reig, que aquesta setmana ha aconseguit una nova victòria, la tercera consecutiva, i es manté a la tercera posició, amb 19 punts i a només 3 del líder, el Can Trias. Els del Berguedà es van imposar al Llano de Sabadell amb solvència, per 3 a 0.

La resta de resultats i la classificació del grup 7 de Tercera Catalana, aquí.

Tercera derrota consecutiva de l’Avià B, al grup 6

Després dels complicats compromisos contra els dos primers classificats, la visita del Santa Maria de Montcada semblava una bona oportunitat per a l’Avià B de retrobar-se amb la victòria. No va ser així. Els avianesos van perdre el partit per 2 a 4 i encaixen, així, la tercera derrota consecutiva. Després de 8 jornades de competició, el filial de l’Avià és 11è, amb 10 punts.

La resta de resultats i la classificació del grup 6 de Tercera Catalana, aquí.

Grup 6 Grup 7 Tercera Catalana

Comentaris