Futbol Sala, Casserres Masculí, Puig-reig

L’ambient hostil de Monistrol castiga al Casserres (6-0)

L’ambient hostil de Monistrol castiga al Casserres (6-0)

El PCImagine Casserres no ha pogut fer punts aquesta setmana després de perdre per 6 a 0 a casa del Monistrol de Montserrat. El partit, però, ha estat més protagonitzat pel joc brut dels jugadors locals, que ha quedat plasmat amb les nombroses targetes que els col·legiats els han ensenyat i moltes altres accions que han quedat en res.

La primera meitat el joc ha estat molt igualat, amb oportunitats repartides pels dos conjunts. No obstant, el Monistrol ha marcat dos gols consecutius els darrers minuts d’aquest període, tots dos de falta, que han començat a decantar la balança als del Bages. I amb el 2 a 0 es faria el descans.

A la represa, el Casserres ha sortit imprecís i desconcertat, ocasió que han aprofitat els locals per ampliar l’avantatge a 4 a 0. Els berguedans han aconseguit ficar-se al partit i millorar el joc, i tot i que tenien alguna oportunitat, no acabaven d’entrar. En un darrer intent d’acostar-se al marcador, han optat per jugar de cinc, però aquesta estratègia no els ha servit i han vist com encara els locals feien dos gols més i s’acabava el partit amb el 6 a 0.

Robert Perarnau

Robert Perarnau Jugador del PCImagine Casserres

“És una derrota dura però amb un resultat enganyós, no acaba de representar el partit. Som optimistes però també conscients de que hi ha equips molt forts en aquesta categoria. Hem de seguir treballant i l’objectiu més proper són els tres punts la propera setmana.”

 

Resultat idèntic pel Puig-reig (6-0)

A Segona, el Puig-reig segueix sense sumar punts després de caure per tercera setmana consecutiva. Aquesta setmana ha perdut a la pista del Piera per un contundent 6 a 0. Els berguedans tornaran a jugar fora la propera jornada, en aquesta ocasió contra l’Athletic Vilatorrada B.

 

FOTO: Els jugadors de Casserres preparant un xut de falta la darrera jornada / AUTORA: Lídia López

Divisió Honor FS Monistrol de Montserrat Robert Perarnau Segona Catalana FS

Comentaris