Vòlei

El CEB aposta pel vòlei

El CEB aposta pel vòlei

El Club Esquí Berguedà (CEB) segueix creixent com a club, en bona mesura gràcies a l’increment de les seves seccions. L’entitat aposta ara pel voleibol, amb la creació d’un equip mixt que ja ha començat a competir.

El CEB Berga competirà a la Lliga Veterans de la Federació Catalana de Voleibol. Aquesta competició té una primera fase on competeixen els grups A, B i C, el darrer dels quals hi competeixen els berguedans. La fase de grups consta de 7 partits com a local i 7 com a visitant. En funció de la classificació que assoleixin, els equips competiran a una categoria o una altra en la segona fase.

L’inici de la competició ha sigut positiu per als berguedans. En el primer partit, a la pista del Màster Viladecans Unilever, l’equip es va imposar per 0 a 3 (17-25/16-25/21-25). En aquesta competició, les jornades es juguen cada dues setmanes. Serà aleshores quan l’equip debutarà a casa, amb la visita del CV Sant Boi B.

Primers passos

Fruit de les ganes de participar en aquest esport i de l’èxit del torneig de vòlei platja que organitza l’entitat, la temporada passada un grup de jugadors va decidir formar un equip d’aquest esport. Aquest any, el CEB ha fet un pas endavant i ha començat a competir, des d’un nivell base. Després d’aquesta fase inicial, el club espera poder formar algun equip femení i/o masculí de casa a la pròxima temporada, per a poder competir a una categoria superior.

Ara per ara, l’equip entrena els divendres de 10 a 12 de la nit, al pavelló petit de Berga, a l’espera de concretar un altre dia d’entrenament. L’entrenador de l’equip és David Sillero, qui tindrà una dotzena de jugadors disponibles per a competir.

volei

Toni Malé Coordinador de la secció de vòlei del CEB

maleretall“Decidim crear la secció arran d’organitzar el torneig de vòlei platja durant 7 anys, i fruit de les ganes i la gent interessada en aquest esport. Ens hem adaptat a jugar a vòlei pista, ja que molts havíem jugat en sorra. Estem en una fase inicial, però tenim la intenció de crear més equips, per a poder competir a categories superiors i més importants”.

 

FOTOS: CEB Berga

CEB CEB Berga Club Esquí Berguedà David Sillero Toni Malé vòlei Voleibol

Comentaris