Ciclisme

Segueix creixent l’afició pel ciclisme clàssic i retro

Segueix creixent l’afició pel ciclisme clàssic i retro

La Retrotrobada ha tornat a portar l’esperit del ciclisme clàssic dels anys 60 a la ciutat de Berga aquest cap de setmana. La pedalada s’instal·la al calendari berguedà superant els 160 participants, només en la ruta del diumenge i, per tant, uns 30 més que en la passada edició, complint les espectatives que es plantejava l’organització en la prèvia.

retro1L’activitat principal es va iniciar diumenge al matí a El Vall, i va recórrer un circuit retallat en uns 10 kilòmetres en els darrers dies, ja que finalment se’n van fer 53. Fins i tot l’activitat central va aplegar dels més petits als més grans de la família, que van poder gaudir del bon ambient ciclista.

No només l’estètica dels corredors era clàssica, sinó que també ho eren les bicicletes, que havien de complir uns mínims requisits per poder participar. Tot i això, no es van haver de lamentar incidents i la marxa va ser tot un èxit.

Sobre les activitats complementàries de divendres i dissabte (que podeu consultar aquí), l’organització també en fa una valoració molt bona i remarca que van tenir molt bona acollida. Després de la benvinguda, a càrrec d’Isaac Vilalta (Volata), acompanyada del passi del vídeo Ciao Pirla, de l’artista Oscar D’Aniello, dissabte es va fer el recorregut Ciclohistòric, de la mà de Sergi Serra, que, segons els organitzadors, suma adeptes i és molt recomanable, i en el qual van participar unes 70 persones. Després, es van fer dos actes paral·lels, la xerrada Sud Amèrica a vista de pedal, a càrrec d’Adrià Escrich i Maria Xandri, i la Full Moon Ride, un circuit nocturn per la ciutat. Les activitats de dissabte van finalitzar amb un sopar de germanor, on es van esgotar els 90 tiquets, i el concert de Carles Belda.

retro2

 

regoRETALLOriol Rego Organitzador de la Retrotrobada

“La marxa va ser un èxit i tot va anar bé. No volem cansar; Anem movent idees i en tenim de noves per l’any vinent. Aquest any hem afegit el concert. L’any vinent hi haurà alguna altra novetat. Volem que el format segueixi una línia, però que no sigui sempre igual”.

 

 

FOTOS: Joan Manuel Serarols

Ciclisme Oriol Rego Retro Retrotrobada

Comentaris