Futbol Sala, Casserres Femení

Una derrota clara per seguir creixent a Primera (8-0)

Una derrota clara per seguir creixent a Primera (8-0)

El Puigfitó Casserres ha patit aquesta jornada una d’aquelles derrotes que fan mal. S’han vist superades a la pista del Penya Esplugues per un contundent 8 a 0. Tot i el resultat, les jugadores del Casserres s’emporten bones sensacions i el propòsit de seguir millorant en aquesta nova categoria.

A la primera part, el partit ha estat igualat. Les locals eren superiors però les berguedanes aguantaven amb força la intensitat de les rivals. Amb una banqueta tocada i moltes baixes, han anat afrontant el partit i han aconseguit fer el descans amb el 2 a 0 al marcador, un resultat esperançador i que donava opcions de punts.

A la represa, les berguedanes seguien dins el partit, tot i a veure el tercer gol del Penya Esplugues. El cop final ha arribat quan Jeni Serralvo fallava un penal a favor i les locals feien el 4 a 0 amb la contra. Les de Casserres veien ja el partit perdut, si bé continuaven plantant cara. Fins en tres ocasions, les berguedanes s’han fet gols en pròpia porta fruit de xuts desafortunats intentant desviar la pilota. Amb aquests i un darrer gol a les acaballes de les locals, el partit acabava amb el 8 a 0 al marcador.

Nerea

Nerea Gómez Jugadora del Puigfitó Casserres

“Fa ràbia perdre per tanta diferència. Però tenim el cap ben alt i no ens hem enfonsat com quan perdíem un partit fa dos anys. Ja pensem en la setmana vinent i tenim ganes de guanyar.”

 

FOTO: Servei de les jugadores del Casserres la setmana passada a la seva pista / AUTORA: Lídia López

 

Nerea Gómez Penya Esplugues Primera Catalana FS

Comentaris