Futbol, C AT Gironella

Un gol al 82 i un altre, al 89, permeten tornar a puntuar (3-3)

Un gol al 82 i un altre, al 89, permeten tornar a puntuar (3-3)

Convertir un 3 a 1 en un 3 a 3 en deu minuts no és fàcil. Avui el Gironella ho ha aconseguit. El conjunt dirigit per Jordi Pont ha tret un punt in extremis de la seva visita al camp del Roda de Ter, gràcies a un final de partit en què l’equip ha aprofitat la superioritat numèrica per fer dos gols salvadors.

La primera meitat ha començat d’allò més bé pel Gironella. Pau Ragués ha inaugurat el marcador amb un gran llançament de falta. Els de Ponti dominaven però el rival ha aconseguit empatar abans del minut 10 amb un xut des de fora l’àrea. La diana ha estat un cop dur pels gironellencs, que han vist com el domini dels primers minuts es diluïa durant la resta del primer temps. Amb l’empat a 1 s’ha arribat al descans.

A la represa el Roda de Ter ha fet el 2 a 1 ben aviat. Els primers deu minuts de segon temps han estat els millors dels locals, que dominaven i arraconaven el Gironella al seu camp. A partir del quart d’hora, però, els canvis han revolucionat el partit i, a falta de menys d’un quart d’hora pel final, els locals s’han quedat amb un menys per una agressió. Malgrat tot, el Roda ha aconseguit fer el 3 a 1 en la següent jugada en un gol que semblava sentenciar el partit.

No ha estat així. Quedaven dotze minuts i el Gironella no perdia l’esperança. D’entrada, al minut 82, Ferran Sibila ha transformat un penal per retallar les diferències i entrar altra vegada en el partit. A partir d’aquí, els de Ponti han gaudit de nombroses ocasions per fer un empat que ha arribat en l’últim minut del temps reglamentari. El gol ha estat obra de Maza, que ha rematat amb el cap un servei de córner. No hi ha hagut temps per més i el 3 a 3 ha estat definitiu.

El post-partit: Roda de Ter 3 Gironella 3

pontiJordi Pont Entrenador del Gironella

“Era un camp per guanyar però costa, tant a casa com a fora. Si valorem els últims vint minuts, sí que hem tingut moltes ocasions, però cal recordar que el principi de la segona meitat ha estat clarament seu. Crec que, si no fos per l’expulsió, aquest partit hagués costat molt de remuntar. La clau és millorar en defensa. Avui hem fet tres gols fora de casa i no hem guanyat”

 

mikinoguera_retallMiki Noguera Jugador de l’Atlètic Gironella

“El 3 a 1 ha estat un cop molt dur. Tot i això, amb esforç i una mica de sacrifici, hem aconseguit esgarrapar un punt fora de casa. Era important treure punts del camp del Roda de Ter després de tres derrotes consecutives. A nivell personal, m’he trobat bé, portava set setmanes sense jugar i és evident que em falta una mica de ritme però les sensacions han estat realment bones”

Jordi Pont Ponti Miki Noguera Roda de Ter Segona Catalana

Comentaris