Futbol, CE Berga

Poques ocasions tot i el bon joc (0-0)

Poques ocasions tot i el bon joc (0-0)

El Berga segueix sumant punts per tercera setmana consecutiva. En aquesta ocasió, els de Joan Prat han empatat a casa contra la Unió Esportiva Castellar en un partit sense gols. A més de deixar enrere les primeres jornades dolentes, el Berga ha aconseguit un dels altres objectius que tenien: mantenir la porteria sense encaixar gol.

Els primers minuts han estat igualats. Mica en mica, els locals han anat creixent i s’han fet amb la possessió de la pilota. Ha estat especialment la recta final d’aquest període que el Berga ha tingut diverses ocasions clares que no han volgut entrar.

Aquesta empenta s’ha mantingut al inici de la segona meitat, tot i que el Castellar també tenia alguna tornada amb més perill que en tota la primera part. La situació del partit era molt ajustada i un gol de qualsevol dels dos equips hagués alterat al complet el ritme del joc. Amb l’expulsió al minut 80 d’un jugador visitant, el Berga tenia avantatge numèrica però els minuts de joc ja pesaven i no han pogut crear cap més ocasió, fent que el joc finalitzés amb el 0 a 0.

pratcastella

Joan Prat Entrenador del Club Esportiu Berga

“Hem fet un bon partit. Hem tingut el partit a la primera part amb 3 o 4 ocasions bones per avançar-nos. I també els vint primers minuts de la segona meitat, que potser hem tingut menys ocasions però el joc ha sigut millor. Seguim sumant que és important per superar l’inici dolent i agafar confiança.”

Sergi Suarez

Sergi Suárez Jugador del Club Esportiu Berga

“Ha estat un partit molt igualat i amb molta intensitat tot i que hi ha hagut poques ocasions. Però és un empat que fa que portem tres setmanes puntuant i és el camí a seguir.”

 

FOTO: Joc al camp dels visitants aquesta tarda / AUTORA: Lídia López

 

 

Segona Catalana UE Castellar

Comentaris