Futbol, CE Olvan, CE Puig-reig, CF Sant Salvador de Cercs, UE Avià B

El Puig-reig castiga l’Olvan en el primer derbi comarcal de la temporada a Tercera Catalana

El Puig-reig castiga l’Olvan en el primer derbi comarcal de la temporada a Tercera Catalana

Era un partit entre dos equips que passen per moments molt diferents. El Puig-reig està fent un inici digne d’equip que lluitarà per l’ascens, mentre que l’Olvan és l’únic club del campionat que encara no ha puntuat. Sobre el terreny de joc els pronòstics es van complir i les dinàmiques de tots dos equips s’allarguen una setmana més. 0 a 4 pels verd-i-vermells, que segueixen a la tercera posició, amb 16 punts, i fan que l’Olvan segueixi com a cuer de la categoria.

L’altre equip de la comarca que milita al grup 7, el Sant Salvador de Cercs, va perdre al camp del Fruitosenc per 3 a 1 i allarga la seva mala ratxa particular: ja encadena 5 derrotes consecutives i és penúltim, amb 4 punts.

La resta de resultats i la classificació del grup 6 de Tercera Catalana, aquí.

El filial de l’Avià cedeix davant la poderosa Sabadellenca (3-0)

L’Avià B tornava a tenir un compromís complicat aquesta setmana. Després de plantar cara al Montcada, que es manté invicte després de 7 jornades, aquest cap de setmana s’enfrontaven a la Sabadellenca, l’altre equip que encara no ha perdut aquest any.

Els vallesans mantenen la condició. L’Avià B ha encaixat la tercera derrota de la temporada en caure per 3 a 0 al camp del líder de la categoria. El resultat fa que els avianesos caiguin fins la 10a posició, amb 10 punts.

La resta de resultats i la classificació del grup 6 de Tercera Catalana, aquí.

Grup 6 Grup 7 Tercera Catalana

Comentaris