Bàsquet, Bàsquet Berga, Bàsquet Puig-reig

El Beep Berga no ofereix oposició a l’Horta (81-56)

El Beep Berga no ofereix oposició a l’Horta (81-56)

Mala jornada pel Beep Bàsquet Berga. Els de Manel de Haro van estar clarament superats a la pista de l’UE Horta (81-56), fruit de les baixes berguedanes i l’encert exterior dels barcelonins.

El partit ja es plantejava complicat des de l’inici, sobretot, perquè els de negre arribaven amb moltes baixes i només 8 jugadors disponibles. L’Horta va aconseguir 8 triples de 10 intents en el primer quart i, per tant, ja va començar a decantar el partit des de bon inici i a mostrar el seu joc, amb un 28 a 15 al final d’aquest temps. En el segon parcial, els locals baixen la intensitat, cosa que fa que el Berga pugui retallar distàncies, també fruit d’una bona defensa zonal, i aconseguir acostar-se fins a 6 punts.

Tot i això, a la represa els barcelonins tornen a canviar de marxa i, a través d’una bona defensa i més triples, aconsegueixen un màxim avantatge de més 29. En tot el partit, l’Horta va aconseguir més punts i millor percentatge des de 6,75 (16 de 33), que no pas a través del llançament de 2 (14 de 33). En el darrer quart, els berguedans només aconsegueixen retallar 4 punts, per arribar al resultat final de 81 a 56.

Més enllà de que l’equip va evidenciar una mala dinàmica en el partit, cal destacar a dos jugadors del Beep: Marc Ribera i Jordi Riu, que van aconseguir 12 punts cada un.

A falta de resultats, el sènior del Bàsquet Berga se situa a l’11a plaça de Primera catalana, amb 7 punts (2 victòries i 3 derrotes). De cara a la propera jornada, l’equip buscarà seguir amb la imbatibilitat com a local, en la visita de La Salle Manresa, 10è classificat amb els mateixos punts que el Berga.

 

hugretallHug Tuyet Segon entrenador del Beep Berga i president del club

“Ens havíem marcat el partit com a important; A mitja setmana baixàvem a guanyar, però a finals de setmana se’ns van posar malalts molts jugadors i vam baixar les expectatives: la victòria ja era molt complicada. Hem de seguir lluitant, serà un any molt difícil, en el qual ja hem aconseguit dues victòries. A la propera jornada, sortirem clarament a guanyar a La Salle Manresa”.

RIBERARETALLMarc Ribera Jugador del Beep Berga

“Partit dolent, no ens van sortir bé les coses. Baixàvem amb moltes baixes, però anàvem a donar la sorpresa a una pista complicada. Vam perdre moltes pilotes i, a més, ells van estar molt encertats des de l’exterior. El marcador reflecteix el partit. Jo vaig estar en la línia de l’equip, on tots vam estar força malament. No vaig estar dins del partit, no m’entraven els tirs i vaig perdre pilotes. Un partit per oblidar. Toca seguir treballant i pensar en La Salle”.

 

El Puig-reig encadena la 2a victòria consecutiva

El CB Puig-reig de Tercera catalana encadena la segona victòria consecutiva en aquest inici de temporada, en guanyar a la pista del Casal Vilafranca per 54 a 65, i després d’haver-ho fet en la visita del Sallent, per 66 a 52. D’aquesta manera, passada la jornada 5, el puigreigencs se situen a la 8a posició de la taula, amb 7 punts. A la jornada vinent l’equip rebrà la visita del Club Bàsquet Montpedrós, 5è classificat amb 9 punts, que arriba després d’encaixar la primera derrota de la temporada.

 

FOTO: El Beep Berga, en el seu darrer partit com a local. Autor: Aleix Camprubí

ae basquet berga Bàsquet Berga beep berga Hug Tuyet jordi riu manel de haro marc ribera

Comentaris