Futbol, CE Olvan, CE Puig-reig, CF Sant Salvador de Cercs, UE Avià B

Cop d’autoritat del Puig-reig a la part alta de Tercera Catalana

Cop d’autoritat del Puig-reig a la part alta de Tercera Catalana

El Puig-reig ha aconseguit trencar la mala ratxa de dos partits sense guanyar amb una victòria contundent contra un rival directe, el Fruitosenc. Tots dos equips arribaven a la jornada 6 empatats a 10 punts a la quarta posició, però el conjunt del Berguedà es va imposar amb claredat per 4 a 0. La victòria serveix al Puig-reig per escalar fins la segona posició i seguir a només un punt del líder, el Viladecavalls. Per la seva banda, el Fruitosenc es queda a la cinquena posició, amb 10 punts.

A la part baixa de la classificació hi trobem al Sant Salvador de Cercs i l’Olvan. Els de l’Alt Berguedà són penúltims amb 4 punts, després d’encadenar la quarta derrota consecutiva. Van perdre a casa per la mínima contra el Can Trias (0-1). Per al seva banda, l’Olvan segueix sense puntuar a la cua de la classificació. Aquesta jornada els olvanesos van caure clarament al camp del Mirasol-Baco per 5 a 0.

La resta de resultats i classificació del grup 7 de Tercera Catalana, aquí.

 L’Avià B planta cara però cedeix davant el líder del grup 6 (2-4)

El filial de l’Avià no va poder trencar la imbatibilitat del Montcada al grup 6 de Tercera Catalana. Els avianesos van donar guerra, però van patir la primera derrota de la temporada com a locals davant un rival que és clar candidat a lluitar per l’ascens. El resultat final va ser un 2 a 4 que permet al Montcada seguir coliderant la classificació juntament amb la Sabadellenca, amb 18 punts. Per la seva banda, l’Avià B baixa fins la 7a plaça, amb 10 punts.

La resta de resultats i classificació del grup 6 de Tercera Catalana, aquí.

Tercera Catalana

Comentaris