Futbol, UE Avià

Una segona part de traca fa possible el cinquè empat de la temporada (2-2)

Una segona part de traca fa possible el cinquè empat de la temporada (2-2)

El rei de l’empat. L’Avià ha tornat a empatar. Fins ara, el conjunt dirigit per Pablo Becerril no ha perdut cap partit, però tampoc ha estat capaç de guanyar-ne. 5 empats en 5 compromisos. Avui, els avianesos han empatat a dos al camp del San Juan Atlético de Montcada en un partit que al descans perdia per 2 a 0.

La primera part ha estat dels locals. L’Avià no ha entès el joc del rival i li ha faltat contundència en accions puntuals que l’han acabat condemnant. Primer ha estat en un servei de banda que ha permès avançar-se al San Juan i, més tard, en un golàs des de fora l’àrea que ha col·locat el 2 a 0 en el marcador i dibuixava un escenari francament complicat per als avianesos.

A la represa, però, les coses han canviat. L’Avià ha despertat i ha començat a gaudir de domini i ocasions. De fet, ha tardat ben poc en retallar diferències. Una bona triangulació ha acabat amb un xut creuat de Miki Poveda que ha suposat el 2 a 1. Els de Pablo Becerril ho han seguit intentant i el premi a la constància ha acabat arribant. Ha estat en un servei de córner que Óscar Lariño, un dels homes destacats del partit, ha rematat dins. A partir d’aquí, el partit ha entrat en un tram boig en què tots dos equips han disposat d’ocasions per decantar el marcador al seu favor. Malgrat tot, l’empat a 2 ha estat definitiu i els punts s’han repartit.

becerrilPablo Becerril Entrenador de la Unió Esportiva Avià

“A priori, no és el que volíem. Veníem a Montcada amb la ferma intenció d’aconseguir d’una vegada els tres punts. El que passa que el partit se’ns ha posat molt complicat amb el 2 a 0 i l’empat és un bon resultat després de tot. Hem reaccionat i això és important”

FOTO. Imatge del partit que la Unió Esportiva Avià va jugar contra el Sants fa unes setmanes al municipal Alfons Gonfaus / AUTOR: Marc Canturri

Óscar Lariño Pablo Becerril Primera Catalana San Juan Atlético de Montcada

Comentaris