Futbol, C AT Gironella

Els errors defensius costen els primers perduts punts a casa (1-2)

El Gironella ha patit la primera derrota de la temporada a domicili. El seu botxí ha estat el Matadepera, que ha aprofitat els errors defensius del berguedans per endur-se els tres punts gràcies l’1 a 2 final.

El Gironella ha dominat pràcticament tot el partit. Tenien bones sensacions i jugaven bé, però li faltava encert i aquella mica de sort per poder obrir el marcador. En la primera arribada que ha tingut el Matadepera, ha marcat i s’ha posat per davant, tot i que ha estat contestada als pocs minuts per Pau Ragués. Amb l’empat a 1, la tònica general es mantenia i els locals semblaven tenir el joc de cara per tornar a marcar. No obstant, al tram final de la primera part els visitants han aconseguit fer un segon gol que sentenciaria el joc.

A la represa, el Gironella ha sortit encara més fort i amb la voluntat de remuntar. Han estat superiors fins al punt de  jugar la major part del temps al camp contrari. Però el Matadepera jugava amb l’avantatge al marcador i l’ha gestionat amb jugades lentes i pèrdues de temps per fer-se amb la victòria. I aquesta estratègia li ha servit, doncs el Gironella no ha pogut rematar cap de les seves arribades novament i ha vist com no es movia el marcador d’1 a 2.