Motor

Sara Sánchez i Gerard Riu, protagonistes berguedans del cap de setmana en motos

Sara Sánchez i Gerard Riu, protagonistes berguedans del cap de setmana en motos

Aquest cap de setmana no hi ha hagut motos a la comarca, però sí que hi ha hagut pilots berguedans que han competit en circuits d’Espanya. És el cas de la pilot gironellenca Sara Sánchez, que ha participat en la darrera prova de la Women’s Cup Yamaha R3, a Albacete, i del casserrenc Gerard Riu, que ha fet córrer la seva moto en una nova prova del FIM CEV Repsol.

Sis de sis per a Sara Sánchez 

El cap de setmana passat va tenir lloc la sisena i última prova de la primera edició de la Women’s Open Cup Yamaha R3, campionat monomarca promogut per Chicho Lorenzo, pare del vigent campió de MotoGP Jorge Lorenzo.

El circuit de la Torrecica (Albacete) va ser l’escenari d’aquesta última carrera on Sara Sánchez va tornar a guanyar, fent un ple en tot el campionat.

Com en les carreres anteriors Sánchez va aconseguir la pole position en la jornada del dissabte. Aquest cop però, el resultat va ser més ajustat amb tan sols una diferència de 0,3 segons.  Ja a la carrera de diumenge, l’objectiu de la Sara era aconseguir una bona sortida per així guanyar la carrera. Tot i no ser així, ja que la seva contrincant més directe, Núria Llabrés va liderar la carrera durant les primers voltes, la pilot de Gironella va acabar sent líder pilotant des de la primera posició durant les últimes vuit voltes.   


sarasanchez-rodonaSara Sánchez #64:
 “Ha sigut una temporada molt divertida. Una de les millors coses ha sigut l’ambient que s’ha creat al box entre totes les noies. A més, totes hem millorat respecte al principi de temporada i això és molt positiu. De cara a la temporada que ve encara no se que faré. De moment m’agafaré un temps per a descansar

 

 

Gerard Riu ha tornat a mostrar el seu talent aquest cap de setmana a Jerez

16100206-riu

El FIM CEV Repsol arribava el passat cap de setmana al Circuit de Jerez a falta de 4 carreres pel final de temporada. El pilot de Casserres va rodar en els mateixos temps que els pilots de capdavanters tot i que a falta de poques voltes pel final de la primera carrera,  un rival se’l va emportar per davant i va finalitzar quinzè.   En la segona carrera, el pilot del Stratos Team va poder sumar quatre punts al creuar la línia de meta en la dotzena posició.

La propera i última prova de la temprada tindrà lloc al circuit de València el cap de setmana del 19 i 20 de novembre.


gerardriu-rodona#67 Gerard Riu P16 – P12:
“Teníem un bon ritme però a la primera carrera no ha sortit bé i he perdut varies posicions. He pogut remuntar una mica fins arribar al segon grup ja que el primer ja s’havia escapat. He intentat tirar per arribar-hi però no he pogut i a les últimes voltes un pilot m’ha tocat i m’ha fet perdre sis posicions. Ja en la segona he intentat enganxar-me al grup de davant però no ha sigut possible ja que sortia darrera i he tingut una gran lluita dins del segon grup. Al final sortim reforçats de Jerez i espero acabar la temporada amb un bon resultat”

FOTOS:  PJ Vallespi i Stratos Team

Gerard Riu MC Baix Berguedà Sara Sànchez

Comentaris