Futbol, CE Olvan, CE Puig-reig, CF Sant Salvador de Cercs, UE Avià B

El Puig-reig perd el liderat mentre l’Olvan frega el primer punt de la temporada a Tercera Catalana

El Puig-reig perd el liderat mentre l’Olvan frega el primer punt de la temporada a Tercera Catalana

El Puig-reig ha perdut aquest cap de setmana el liderat del grup 6 de Tercera Catalana. Els verd-i-vermells han perdut per primera vegada aquesta temporada i cauen fins la quarta plaça de la classificació, amb 10 punts. Els puigreigencs van perdre per 3 a 1 al camp del Can Trias, que els avança i ja és segon.

Tampoc han tingut sort els altres dos equips de la categoria que militen al grup 6. El Sant Salvador de Cercs va perdre per la mínima, 2 a 1, al camp del nou líder del grup, el Viladecavalls, i es va quedar a les portes de remuntar un partit que al descans perdia per 2 a 0. Els cercorins són quinzens, amb 4 punts.

Per la seva banda, l’Olvan ha fregat el primer punt de la temporada. Rebia la visita del Llano de Sabadell, un altre equip de la part baixa de la classificació, però un gol dels visitants a les acaballes del partit va suposar el 2 a 3 definitiu i fa que els del Berguedà segueixin cuers, amb el caseller de punts per estrenar.

L’Avià B segueix fent coixí al grup 6

10 punts dels 15 possibles. Quan l’Avià B va ser assignat al grup 6 de Tercera Catalana, amb els equips del Vallès, molts donaven per mort a l’equip dirigit per Lluís Fornell. Doncs bé, l’inici de temporada dels avianesos de ben segur que ha silenciat més d’una veu.

Aquest cap de setmana, els del Berguedà han fregat la victòria al camp d’un dels equips de la part alta de la classificació, el Llorençà. Els avianesos es van avançar fins a tres vegades en el marcador, però van acabar empatant a 4 contra l’equip de Sant Llorenç Savall. L’empat, però, suposa un punt més i manté els berguedans a la part alta de la taula. Concretament, són sisens, amb 10 punts i a només cinc punts del líder.

Tercera Catalana

Comentaris