Futbol, C AT Gironella B, Casserres CF, CCR Baganès, CE Berga, Montmajor FC

El Montmajor, l’única nota positiva de la jornada a Quarta Catalana

El Montmajor, l’única nota positiva de la jornada a Quarta Catalana

Jornada més aviat negra pels equips berguedans de Quarta Catalana. Tots ells militen al grup 1 i tots ells tenien partit aquesta setmana. Ara bé, només un ha aconseguit esgarrapar punts: el Montmajor. Els homes de Jordi Casas van guanyar l’únic derbi comarcal de la jornada al filial de l’Atlètic Gironella per 0 a 2 i, de moment, són l’únic equip de la comarca que es manté invicte: 6 punts dels 6 possibles.

Les coses no han anat tan bé a la resta de berguedans del grup. El CCR Alt Berguedà segueix sense puntuar després de perdre a casa contra el Callús (2-4). El Casserres també jugava a casa però tampoc va sumar punts: va perdre contra l’Artés per 1 a 3. Finalment, el Berga B afrontava un dels desplaçaments més llargs i complicats de la temporada: a Puigcerdà. La tornada, però, tampoc devia ser agradable: els berguedans van caure derrotats per 3 a 0.

Amb aquests resultats, el Montmajor és cinquè, amb 6 punts i havent descansat ja; el Berga B és vuitè, amb 3 punts; el Gironella B també suma tres punts, però és 12è; el Casserres ocupa el 13è lloc, amb un punt; i l’Alt Berguedà és 14è, amb el caseller de punts encara per estrenar.

Pots consultar la resta de resultats i la classificació del grup 1 de Quarta Catalana, aquí.

Quarta Catalana

Comentaris