General

Neix a Gironella el Club Patí Berguedà, un club que recupera el patinatge artístic a la comarca

Neix a Gironella el Club Patí Berguedà, un club que recupera el patinatge artístic a la comarca

Gironella ha fet el pas que el patinatge artístic necessitava al Berguedà. Aquesta és la idea que han volgut transmetre Judit Subirana i Lluís Vall, dos enamorats de la disciplina que han fundat el Club Patí Berguedà. Catalunya és puntera a Europa en la pràctica del patinatge i el Berguedà, fins ara, no comptava amb cap club que funcionés com a bressol per a tots aquells que volguessin practicar-lo.

Ara sí. El pavelló de Gironella serà el lloc dels entrenaments, que els dos impulsors del club dirigiran les tardes del dilluns i el divendres. De 2/4 de 5 a 2/4 de 6 serà el torn dels patinadors a partir de 1r d’ESO. Una hora més tard, de 2/4 de 6 a 2/4 de 7, hi haurà la classe dirigida als patinadors de P-5 a 2n de primària. I finalment, de 2/4 de 7 a 2/4 de 8 del vespre, es faran les classes als nens i nenes de 3r a 6è de primària.

Les inscripcions a les classes s’han obert avui mateix i es poden fer al mateix pavelló les tardes de dilluns i divendres o bé adreçant-se a l’Ajuntament de Gironella. Subirana i Vall han explicat que hi ha una trentena d’interessats i que el fet que el club hagi estat batejat com a Club Patí Berguedà no és casualitat: “Volem funcionar com un club que atrau patinadors de tota la comarca. De moment, sabem que hi ha nens i nenes d’arreu del Baix Berguedà que volen provar-ho i esperem que aviat se n’animin de l’Alt Berguedà“.

El Club Patí Berguedà serà un club federat que, en principi, competirà a la lliga escolar d’Osona, és a dir, amb clubs de la comarca veïna, ja que al Berguedà no n’hi ha cap més. Així doncs, el nou club servirà perquè els petits amants del patinatge artístic, una disciplina que ja es practicava com una activitat extraescolar a les escoles, puguin ser formats sense sortir de la comarca.

Club Patí Berguedà Gironella Judit Subirana Lluís Vall patinatge artístic

Comentaris