Bàsquet, Bàsquet Berga, Bàsquet Puig-reig

L’Igualada es revenja del Berga sense pietat (99-51)

L’Igualada es revenja del Berga sense pietat (99-51)

El Beep Bàsquet Berga ha patit d’aquelles que fan mal i tenen poques explicacions. L’Igualada ha efectuat sense miraments la seva revenja, després que el Berga li guanyés l’ascens directe, en el darrer partit de la temporada passada.

El primer parcial va estar molt igualat, amb intercanvi de cistelles, fins i tot amb un lleuger domini del Berga. Els errors prop de cistella, però, van afectar els dos equips, amb un parcial de 13 a 11. Al segon quart, les faltes personals col·laboren a fer que l’Igualada pugui anotar diversos tirs lliures. El de l’Anoia comencen aquí la seva ratxa de triples, anotant-ne 3 (4 en total a la 1a part i 14 en tot el partit), posant un marcador desfavorable de 15 punts al descans.

A la represa, l’equip berguedà es posa les piles en defensa i es troba amb l’encert en el tir, podent així retallar una mica el marcador, fins a acostar-se a 10 punts a l’equador del quart. Els triples i els tirs lliures, però, fan que el parcial acabi amb més 20 per l’Igualada. El quart devastador, però, va ser el darrer; El Berga desapareix completament de la pista i el rival li passa totalment per sobre. En 6 minuts, els igualadins aconsegueixen un parcial de 22 a 4, també a través faltes rebudes i llançaments lliures i des de 6,75. A més, amb la baixada d’intensitat dels de negre, s’hi sumen pèrdues de pilota i els consegüents contracops. En els darrers 3 minuts, l’Igualada anota 4 triples, que posen un parcial de 15 a 5, i un definitiu del temps de 37 a 9.

D’aquesta manera, amb la jornada finalitzada, el Berga suma 2 derrotes i 1 victòria, 4 punts en total, que el fan baixar fins a la 14a posició de la taula, l’avant-penúltima, fruit d’aquest average tant desfavorable. Aquesta setmana, els de Manel de Haro prepararan la visita del Sedis Hidrology de La Seu d’Urgell, precisament, el 15è classificat, que encara no ha sumat cap punt.

hugretallHug Tuyet Segon entrenador de l’equip i president del club

“L’Igualada arribava amb moltes ganes, després del partit de l’any passat, on el Berga li va guanyar l’ascens directe. Anaven amb 3 marxes més. Hem fallat prop de cistella, els jugadors importants s’han carregat de faltes… però no valen per excusa. Al final, hem abaixat els braços, l’actitud no ha sigut la correcta”.

 

FOTO: Roda d’escalfament a Igualada. Autor: @basquetberga

Bàsquet Berga basquet puig reig Hug Tuyet igualada

Comentaris