Motor

Aniol Gelabert guanya el Trial Open de Gironella

Aniol Gelabert guanya el Trial Open de Gironella

El Càmping de Gironella va ser ahir l’epicentre del millor trial català on s’hi van aplegar una setantena de pilots. El trial organitzat pel MC Baix Berguedà, era la quarta prova del Campionat de Catalunya de Trial Open i constava de  12 zones situades al voltant de la localitat berguedana.

L’activitat va començar a les 8 del matí amb les verificacions administratives i seguidament a les 9 es va donar la sortida al primer pilot. Tenien fins a 5 hores per a poder realitzar les dues passades, més 10 minuts amb un punt de penalització per minut transcorregut.

Aniol Gelabert, va guanyar en la categoria de nivell Màster. Ho va fer amb un total de 3 penalitzacions per davant de Marc Riba (5 p) i Gabriel Giro (8 p). El pilot del MC Baix Berguedà, Pere Borrellas va finalitzar sisè amb 18 peus.

En la categoria Promo, Jordi Ramonet (2 p) i Berta Abellán (5 p), van quedar primer i segon respectivament, seguits de Pol Mediña Gallifa (11 p). El pilot del club organitzador, Roger Terricabras, va aconseguir la vint-i-sisena posició.

Andreu Boy (15 p), per davant de Ramon Caelles (16 p) i Asier Zurbano (20 p) van pujar al podi de la categoria Open.

En la categoria inferior, el nivell Base, el pilot del MC Baix Berguedà Hugo de Olivera va quedar en primera posició amb 10 punts, seguit de Francisco Molins (12 p) i Oscar Pons (16 p).

Pel que fa els resultats dels pilots més veterans, victòria de Ramon Caellas (16p) en Open+50, d’Antoni Ramonet (38p) en Promo+50, i de Joan Miquel (21p)en Promo+35 .

Pel que fa a les categories femenines, en la categoria Promo, Berta Abellán va quedar en primera posició amb 5 penalitzacions, seguida de la pilot del club organitzador Elisabet Solera (14p) i Neus Múrcia (27 p). En Open, Mireia Lozano amb 33 peus va ser millor que Maria Feliu (77 p) i finalment en Base, Leire Rodríguez va realitzar 63 punts.

L’activitat del MC Baix Berguedà seguirà el cap de setmana que ve amb un Trial Social a St Julià de Cerdanyola i el 20 de novembre amb una nova prova de la Copa Catalana de Trial de Clàssiques a Cal Rosal.

Classificacions aquí

FOTO: Podi Máster /AUTOR: Marc Riba

Campionat Catalunya de Trial Gironella MC Baix Berguedà Trial

Comentaris