Futbol, C AT Gironella

Sumar fora de casa, la tasca pendent (2-0)

Sumar fora de casa, la tasca pendent (2-0)

El Gironella ha encaixat la segona derrota consecutiva. Ha estat, també per segon cop seguit, fora de casa. Els gironellencs han perdut al camp del Vic Riuprimer per 2 a 0 en un partit molt igualat i amb poques ocasions que ha acabat caient del cantó del me´s efectiu.

El Gironella ha sortit bé. L’equip ha mogut bé la pilota durant la primera mitja hora de joc però, quan millor estava sent el joc gironellenc, el Vic Riuprimer ha inaugurat el marcador. Ha estat amb un gran xut des de fora l’àrea que ha entrat per l’escaire de la porteria defensada pels del Berguedà. La diana encaixada ha estat un cop molt dur per als de Ponti, que ho han seguit provant però sense crear massa perill en atac.

A la represa, la tònica ha estat la mateixa, però els vigatans han dominat un pèl més. Les imprecisions de tres quarts en endavant impedien als gironellencs empatar el partit, tot i que la millora respecte els darrers partits era evident. Malgrat tot, la falta de gol ha acabat sent decisiva i el Riuprimer ha aprofitat un penal per sentenciar el partit amb el 2 a 0.

pontiJordi Pont Entrenador de l’Atlètic Gironella

“L’equip no ha estat malament però ha faltat entesa en els homes de davant. No hem puntuat a fora, però hem fet 6 punts en 5 jornades i no em preocupa massa. L’any passat estàvem molt pitjor a aquestes alçades. L’equip necessita competència, gent que està lesionada i tornarà aviat i gent que està en baixa forma i ha d’agafar el nivell”

 

ignasimenaIgnasi Mena Jugador de l’Atlètic Gironella

“Es pot entendre que no haver sumat fora de casa és preocupant però avui hem jugat bastant bé i les sensacions són bones. Quan millor jugàvem ens han fet el primer i això ha estat un gerro d’aigua freda per a tots nosaltres. La clau és seguir forts a casa com fins ara i intentar començar a esgarrapar punts fora de casa. Si ho fem, les coses aniran bé”

Ignasi Mena jordi pont Segona Catalana Vic Riuprimer

Comentaris