Futbol, CE Berga

El Berga trenca la mala ratxa i aconsegueix el primer triomf (2-1)

El Berga trenca la mala ratxa i aconsegueix el primer triomf (2-1)

El Berga ha aconseguit davant de la seva afició la primera victòria de la temporada.  I no ho ha fet contra un rival qualsevol, sinó que s’ha imposat a un dels equips líders al començament de la jornada, el Sabadell Nord. Els berguedans han tingut moltes oportunitats, si bé el resultat final ha estat de 2 a 1.

El partit no ha començat de la millor manera pels locals, que han vist als vallesans avançar-se al marcador just iniciar-se al partit, al minut 9. Aquest gol ha fet reaccionar al conjunt de Joan Prat que ha fet seu el partit i ha pressionat de valent. Torner, Noguera i Ruiz han tingut diverses ocasions clares que no acabaven d’entrar. L’empat s’ha fet esperar fins a escassos quatre minuts pels descans, quan Sergi Ruiz ha anotat un espectacular gol olímpic que ha fet embogir l’estadi.

A la represa el joc s’havia igualat i ha donat pas a una etapa de joc més contundent protagonitzat per les nombroses targetes grogues. Si a la primera meitat el col·legiat ja n’havia mostrat cinc,a la segona han estat un total de vuit grogues, incloses dues en un mateix minut al capità dels visitants. Amb l’avantatge numèric, el Berga ha tornat a tenir empenta i ha apretat de valent fins que, de nou, ha vist porteria els últims minuts de joc mitjançant Eduard Vila.

pratcastellaJoan Prat Entrenador del Club Esportiu Berga

“Estem molt contents. L’altra setmana ja vam merèixer els tres punts i no va poder ser però aquesta victòria ens donarà moral tot i que som conscients de que l’adaptació a la nova categoria no serà gens fàcil. Ara comencem a complir els requisits els 90 minuts i això ens portarà a sumar”

 

tornerJordi Torner Jugador del Club Esportiu Berga

“Sabíem des de principi de setmana que havíem de treballar de valent i que ens costaria, però l’equip tenia moltes ganes de tornar a jugar i d’aconseguir els tres punts. És una victòria molt important pel vestuari i per la gent”

 

FOTO. Acció del partit d’aquesta tarda al municipal de Berga / AUTORA: Lídia López

Joan Prat Jordi Torner Segona Catalana

Comentaris