PLAY

Els últims metres d’Ivan Camps a l’Ultra Pirineu 2016

Els últims metres d’Ivan Camps a l’Ultra Pirineu 2016

El berguedà Ivan Camps va fer-la grossa aquest dissabte. Va participar per quart any consecutiu en l’Ultra Pirineu, considerada una de les ultra trails més dures del món, que comença i acaba a Bagà. Camps va superar de llarg el seu registre de l’any passat i va entrar al TOP 10 de la prova. Va ser desè amb un temps de 13 hores, 21 minuts i 40 segons, una autèntica fita d’un atleta que, amb només 22 anys, s’ha fet un nom en el món de les curses de muntanya.

El periodista d’Entre Rivals i AquíBerguedà.cat, Marc Canturri, va esperar Camps a l’entrada del poble per poder enregistrar els seus darrers metres de la prova i el caliu que rebia dels berguedans que l’animaven. El resultat és aquest:

FOTO. Ivan Camps arribant al refugi d’Estasen durant l’Ultra Pirineu 2016 / AUTOR: Aleix Camprubí

Ivan Camps Ultra Pirineu 2016

Comentaris