Futbol, CE Olvan, CE Puig-reig, CF Sant Salvador de Cercs, UE Avià B

El Puig-reig deixa escapar els primers punts de la temporada però segueix líder a Tercera Catalana

El Puig-reig deixa escapar els primers punts de la temporada però segueix líder a Tercera Catalana

El Puig-reig segueix imbatut a Tercera Catalana però ha deixat escapar els primers dos punts del campionat aquest cap de setmana en la quarta jornada de lliga. Els verd-i-vermells no van passar de l’empat a 0 a casa contra el Viladecavalls, però això no ha fet que perdin la primera posició de la taula. Són l’únic equip que ha sumat 10 punts dels 12 possibles i, a més, són l’equip menys golejat juntament amb el Marganell, amb només 2 gols encaixats.

A mitja taula hi trobem el Sant Salvador de Cercs, que aquesta setmana ha perdut a casa contra el Santpedor (0-1) i encadena la segona derrota consecutiva. L’equip cercolí és onzè amb 4 punts. I finalment, a qui pitjor li van les coses és a l’Olvan, que és l’únic equip que encara no ha sumat cap punt i, per tant, és el cuer de la categoria. Aquesta setmana ha perdut per 0 a 3 a casa contra la Pirinaica.

La resta de resultats i la classificació del grup 7 de Tercera Catalana, aquí.

Al grup 6, l’Avià B es recupera de la batzegada de la setmana passada

L’Avià B està protagonitzant un gran inici de campionat en el seu debut a Tercera Catalana. Els avianesos van perdre els primers punts de la lliga la setmana passada en caure golejats al camp del Can Déu (6-1), però aquesta setmana han sabut aixecar-se. Han guanyat a la Romànica a casa per 3 a 1 i pugen fins la cinquena posició de la classificació amb 9 punts dels 12 possibles.

La resta de resultats i la classificació del grup 6 de Tercera Catalana, aquí.

Grup 6 Grup 7 Tercera Catalana

Comentaris