Futbol, C AT Gironella B, Casserres CF, CCR Baganès, CE Berga, Montmajor FC

El Berga B és l’excepció d’una jornada negre pel Berguedà a Quarta Catalana

El Berga B ha estat l’únic dels berguedans que jugaven aquesta setmana al grup 1 de Quarta Catalana que ha estat capaç de guanyar. La resta han perdut. El Montmajor, per la seva banda, aquesta setmana ha descansat.

El filial del Berga es va imposar amb contundència al Valls de Torroella (5-0) i suma els tres primers punts de la temporada que el catapulten fins la cinquena posició de la lliga. Pel que fa a les derrotes, el CCR Alt Berguedà segueix sense puntuar després de perdre al camp del Minorisa-Sagrada Font (3-1), el Casserres surt golejat del camp del Callús (5-1) i el Gironella B perd a Sant Llorenç de Morunys (3-1).

Amb aquests resultats, el Berga és cinquè, amb 3 punts; el Montmajor és vuitè, amb 3 punts també; i el Gironella B és desè, amb els mateixos punts. A la dotzena posició hi trobem el Casserres amb 1 punt, mentre que l’Alt Berguedà és 14è, encara sense puntuar.

La resta de resultats i la classificació del grup 1 de Quarta Catalana, aquí.

Grup 1 Quarta Catalana

Comentaris