Futbol, C AT Gironella

Un atac gris i una bona defensa pacten la segona derrota de la temporada (2-0)

Un atac gris i una bona defensa pacten la segona derrota de la temporada (2-0)

Segona derrota del Gironella aquesta temporada. L’equip de Jordi Pont ha ensopegat al camp del Bellavista Milan en un partit molt fluix en què la manca d’idees en la creació i les poques ocasions de gol han condemnat els gironellencs a perdre tres punts.

El Gironella ha patit per entrar en el partit. Els primers minuts han estat de clar domini local i el Gironella no ha estat capaç de fer-se amb el control de la pilota fins passat el quart d’hora de joc. Curiosament, però, quan millor estaven els del Berguedà, el Bellavista ha fet el primer gol del partit. El gol ha estat un cop dur pel Gironella, que ha tornat a baixar el ritme i la primera part ha acabat sense pràcticament ocasions.

A la represa, el Bellavista ha pogut incrementar l’avantatge en els primers minuts. A partir d’aquí, el Gironella ha intentat aixecar el partit però no ha trobat la manera de crear perill. A més, el rival s’ha quedat amb un menys però els homes de Pont no han sabut convertir la possessió en gols i han generat molt poques ocasions. El 2 a 0 ha estat definitiu.

El post-partit: Bellavista 2 Gironella 0

ponti

Jordi Pont Entrenador de l’Atlètic Gironella

“Ens ha costat molt finalitzar i trobar l’última passada. Crec que era un partit remuntable des del moment en què ells es queden amb un jugador menys i no són superiors. El Bellavista no ha estat superior però ha merescut guanyar. Del mig del camp en endavant no hem estat gens bé”

 

ferransibila

Ferran Sibila Jugador de l’Atlètic Gironella

“Crec que hem fet un partit en la línia dels anteriors però amb la diferència que aquest cop no hem sabut marcar. És d’aquells dies que si fiques la primera que tens, guanyes, i no ho hem fet. Ells han sabut aprofitar les seves ocasions, però crec que ha estat un partit igualat com els últims que havíem jugat”

 

La resta de resultats i la classificació del grup 4 de Segona Catalana, aquí.

Bellavista Milan Ferran Sibila jordi pont Segona Catalana

Comentaris