General

Sergio Méndez i Anna Borràs s’imposen en el I Trofeu Berguedà de patins en línia

Sergio Méndez i Anna Borràs s’imposen en el I Trofeu Berguedà de patins en línia

L’asturià Sergio Méndez i la catalana Anna Borràs han guanyat aquest matí la primera edició del Trofeu Berguedà de patinatge alpí en línia. Els resultats de la prova comptaven per la Lliga Catalana i la Copa Espanya de patins en línia, de manera que patinadors d’arreu de Catalunya i Espanya s’han aplegat al passeig de la Pau durant tot el matí de diumenge.

Méndez, de l’equip Asturline Roller Alpine Team, s’ha imposat en categoria masculina, mentre que Borràs, del May Luengo Ski Club -l’organitzador de la prova-, ho ha fet en noies.

El fet que la prova comptés pel campionat català però també per l’espanyol ha fet que alguns dels patinadors catalans hagin rebut dos premis: el de la Copa Espanya, competint amb esportistes d’arreu d’Espanya, i el de la Lliga Catalana, competint amb patinadors catalans. És el cas de la berguedana Aura Coronado, de Castellar de n’Hug, que ha estat la segona classificada en categoria U-12 de la Copa Espanya i vencedora de la prova de la Lliga Catalana, ja que ha estat la primera catalana de la taula.CoronadoPodi1

 Aura Coronado, al podi amb el seu trofeu / AUTOR: Aleix Camprubí 

Primer pas d’un projecte important

La prova d’aquest cap de setmana al passeig de la Pau ha estat un primer pas per convertir Berga en un punt capdavanter del patinatge en línia a Catalunya. Tal com va explicar fa uns dies Eduard Coronado, del May Luengo Ski Club, Berga està decidida a apostar fort pel foment d’aquest esport i ara treballarà per crear un circuit estable d’entrenaments a la zona dels Quaranta Pilans, al sud del barri del Tossalet de les Forques.

Aura Coronado passeig de la Pau patins en línia

Comentaris