Futbol, CE Berga

Jugar amb 10 durant 65 minuts (2-1)

Jugar amb 10 durant 65 minuts (2-1)

El Berga ha perdut al camp del Molletense i encadena quatre derrotes consecutives en aquest inici de lliga. El conjunt de Joan Prat s’estrena aquest any a Segona Catalana després de l’ascens de la temporada passada, però les coses no estan anant com s’esperava en els primers compromisos.

El Berga no ha estat gens malament avui, però s’ha vist greument condicionat per una expulsió que l’ha obligat a jugar amb inferioritat numèrica durant 65 minuts de partit. Abans, però, els berguedans ja s’havien avançat amb un gol de penal de Sergi Ruiz. Tot i jugar amb un menys, el Berga ha arribat al descans guanyant (0-1).

A la represa, el Berga ha jugat més defensiu per evitar que el desgast físic fos excessiu en el darrer tram de partit. Els berguedans, però, han acabat acusant la inferioritat numèrica i ha encaixat dos gols que han capgirat el marcador a les acaballes del partit.

pratcastella

Joan Prat Entrenador del Club Esportiu Berga

“La targeta vermella a falta de més d’una hora pel final del partit ens ha condicionat molt. A diferència dels altres partits, l’equip ha competit molt bé i amb la intensitat adequada els 95 minuts. Jugant com hem jugat avui, els gols vindran i els resultats arribaran”

valenciaXavi València Jugador del Club Esportiu Berga

“Hem sortit molt intensos jugant bé. Han expulsat al Xavi Carreras i això ens ha perjudicat molt. Hem tingut les nostres ocasions però cal dir que en la segona meitat ens han apretat molt. El resultat és dolent però les sensacions són bones: hem jugat molt millor que els altres partits i això a la llarga farà que arribin els resultats”

La resta de resultats i la classificació del grup 4 de Segona Catalana, aquí.

FOTO. Servei de córner en el partit del Berga d’aquesta tarda a Mollet / AUTOR: Lluís Minoves

 

Joan Prat Segona Catalana Xavi València

Comentaris