General

Jan Margarit s’imposa a la Nit Pirineu i Maria Beringues frega el podi

Jan Margarit s’imposa a la Nit Pirineu i Maria Beringues frega el podi

Jan Margarit s’ha convertit en el protagonista d’una Nit Pirineu plujosa, al imposar-se als seus rivals, amb un temps de 29 minuts i 31 segons. Trepitjant els talons al gran favorit de la prova ha arribat Pere Rullan, que ha sigut 2n amb un temps de 29 minuts i 47 segons, mentre que Oriol Carona ha tancat el podi amb 30 minuts i 39 segons.

El corredor berguedà Josep Rovira ha complert les expectatives finalitzant a la 15a posició, amb un temps de 33 minuts i 49 segons (empatat amb el 14è classificat). També han participat altres atletes berguedans com Guillem Vilalta, 18è classificat amb 34 minuts i 20 segons, Pau Roca, 25è amb 36 minuts i 42 segons, Eric Tort, 48è de la categoria masculina amb 41 minuts i 4 segons, o Roger Comellas i Adrià Rebolledo, que han arribat junts com a 59ns classificats, amb un temps de 44 minuts i 48 segons.

silviazuñigaEn la categoria femenina qui s’ha imposat ha sigut Fátima de Diego, amb un temps de 38 minuts i 38 segons, en un final vibrant, ja que, a només un segon, amb un temps de 38 minuts i 39 segons, ha arribat Silvia Zuñiga. La gran favorita a endur-se la prova, Leire Fernández, ha sigut la 3a, amb un temps de 40 minuts i 14 segons. La sensació agredolça arriba amb Maria Beringues, que ha finalitzat la prova en una molt bon lloc, 4a amb un temps de 43 minuts i 2 segons, però s’ha quedat a una posició d’aconseguir el podi.

Altres berguedanes que han disputat la prova han sigut Lea Llorens, 16a amb 48 minuts i 6 segons, i Anna Suriol, 29a amb un temps d’1 hora i 33 segons. D’altra banda, a causa d’un constipat i del temporal, Clàudia Sabata ha decidit – a darrera hora – no prendre la sortida.

La Nit Pirineu, de 5 kilòmetres de distància i 860 metres de desnivell positiu, ha portat als corredors a dalt del Cadí Moixeró, el refugi del Niu de l’Àliga, sota la pluja i a 2.520 metres d’altura.

FOTOS: @UltraPirineu

adrià rebolledo anna suriol atletisme Bagà cavalls del vent clàudia sabata Cursa eric tort fátima de diego guillem vilalta Jan Margarit Josep Rovira lea llorens Maria Beringues Nit Pirineu Niu de l'Àliga pau roca roger comellas trail running ultra Ultra Pirineu

Comentaris